Kikötözte Madonnát Katy Perry

Forrás: www.vmagazine.com -
fotósorozat Katy Perry szado-mazo magazin Madonna kötözés erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két énekesnő a V magazin kedvéért öltött magára egy kis csipkét és bőrt, hogy aztán szado-mazósat játszhassanak egymással.

Öltöztess fel két sztárt dominajelmezbe, kötözd össze őket, és máris a te címlapodról beszél az egész világ. Igen, a V magazin tudja a siker receptjét: Madonnát és Katy Perryt vágta szexi bőrszerkóba egy pikáns fotózás erejéig. Amelyet, mint kiderült, a maguk módján élveztek is.

Forrás: www.vmagazine.com
Julia Roberts és Madonna esete a szőrtelenítéssel - a legkínosabb fotókhttp://www.life.hu/trend/20140430-szortelenites-ciki-fotok-szoros-sztarok.htmlMivel már célirányosan lépdelünk a nyár felé, és előkerülnek a szekrényből a rövidebbnél rövidebb ruhák, szoknyák és sortok, nem tolhatjuk tovább magunk előtt a szőrtelenítés kérdését. Ezért a Life.hu összegyűjtötte, hogyan csinálták anno a sztárok. Trend--Zöldre váltott Katy Perryhttp://www.life.hu/trend/20140408-katy-perry-amerikai-enekesno-zoldre-festette-hajat.htmlMegdöbbenéssel fogadták rajongói az énekesnő hajszínválasztását, aki képmegosztó oldalán mutatta meg zöldre festett tincseit.TrendOrigoMeztelen mellekkel gálázott volna Madonnahttp://www.life.hu/trend/20140505-madonna-meztelen-ruha-a-2014-es-met-galan.htmlA New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének éves eseményére általában a legőrültebb szettekben érkeznek a sztárok és divatikonok. Madonna már ki is találta, miben megy idén, de Anna Wintour, a Vogue legendás főszerkesztője egyenesen megtiltotta neki, hogy így tegye a lábát a vörös szőnyegre. Valahol megértjük.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.