A dögös műsorvezető megmutatta, mi van a ruha alatt, és mitől tökéletes a színpadi megjelenése a szűk ruhákban.

A Life.hu-n már bemutattuk a 2014 legtrendibb alakformáló fehérneműit. Sőt arról is írtunk, hogy Hollywoodban a hírességek előszeretettel alkalmazzák a ruhájuk alatt ezt az alakformáló trükköt. Most pedig a szexi Liptai Claudia egy divatbemutatón mondta el, hogy ő bizony egy speciális fehérnemű segítségével rejti el alakja hibáit – írja a Bors

Forrás: Tv2

„Mindenkinek van olyan testrésze, amelyet nem szeret, és mérettől függetlenül vannak olyan ruhadarabok, amelyekben a nők kényelmetlenül érzik magukat. Emellett a nem kifejezetten modellalkatú hölgyek is szeretnének felvenni olyan ruhát, amely nem zsákként borítja a testüket, hanem légiesek, nőiesek és csinosak benne. Igaz, ha bevállalunk egy ilyen darabot, azonnal kétségek merülnek fel: kilóg-e a melltartó? Itt röcc van, ott meg a hasam buggyan ki" – magyarázta Claudia és örömmel újságolta, hogy ő megtalálta az ideális megoldást.

„Hasszorítókból és fűzőkből ezerfélét lehet kapni, ám a legtöbb olyan vastag és kényelmetlen, mintha búvárruhában lennél. Az én modellem vékony, testszínű, nem látható darab, ami alapvetően optikai tuningnak indult, hogy eltüntessük a stúdió speciális világítása miatt mindent felnagyító és előhozó ruha alól ki-kivillanó pluszokat, redőket" – mondta a műsorvezető.