szántó daniella fogyás új élet projekt menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniella már csak 77,6 kg, ami azt jelenti, hogy a Kezdj új életet a Life.hu-val program kezdete óta már 14 kilót fogyott összesen! A Daniellát célja elérésében támogató szakmai csapat nagyon elégedett ezzel az ütemmel, ugyanis az egészséges fogyás nem történhet hirtelen, csakis módszeres életmódváltás és türelmes, kitartó munka eredményeként. Ennek a folyamatnak a lelki háttere általában nem egyszerű, hiszen az embert rengeteg külső hatás éri, ami miatt időnként feszültebbek, esetleg kevésbé motiváltak lehetünk, és ez alól Daniella sem kivétel. 

Kérdésünkre, hogy mit érez mostanában, ezt válaszolta Daniella: „Egyre nagyobbak a kísértések, mert a szervezetem (vagy az agyam) most már kezdi érezni az olyan ételek hiányát, mint a pizza, a hamburger vagy a sült krumpli. De kitartok, mert szeretném Bencét elkápráztatni.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy Bence elégedett lesz az augusztusi esküvőjükön Daniella alakjával, hiszen már most is látható, mennyivel karcsúbb, és érezhető, hogy ezáltal mennyivel magabiztosabb is lett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Daniella edzőcsapata, a Vitalteam, melynek tagjai az 51-szeres Ironman, Kropkó Péter és a televíziós műsorvezető és atléta Gajdos Tamás, fontosnak tartja, hogy ne csak az edzésekre és az étkezésre figyeljünk oda, ha hosszú távon is tartós eredményeket szeretnénk elérni, hanem pszichésen is legyünk a programra ráhangolódva, lehetőleg kerüljük a stresszt és a negatív érzelmeket, ezek ugyanis visszavethetnek a célunk elérésében. Péter és Tamás most megosztanak 5 trükköt, amivel motiválhatod magad.

Az alábbi mérések alapján cm-ben is láthatod, mennyit fogyott Daniella 2 hét alatt:

derék: -3 cm

has: -7 cm

csípő: -0,5 cm

comb: -1 cm

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.