esküvő munkahely szántó daniella fogyás új élet projekt selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő változás szemtanúi lehettünk ezen a héten, ami Daniellát illeti. 

Ezen a héten megtudhattuk, hogyan éli meg Daniella azokat a borzalmas pillanatokat, amikor mérlegre áll, de annak a nyelve dekára pontosan ugyanannyit mutat, mint a legutóbbi alkalommal. A lány kedvét még ez sem szegheti, hiszen tudja, hogy ez a pillanat minden fogyókúrázó életében eljjön, ám kis kitartással hamar túllendülhetünk ezen a mélyponton. Hogy pontosan mit mond erről Daniella, az alábbi videóban megnézheted:

Kérdezz te is Daniellától!

Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki a Facebook-oldalára. Örömmel válaszol minden kérdésre!
/1405/Megle2014528131536

A lány trénerei, Kropkó Péter és Gajdos Tamás a munkahelyén is meglátogatták Daniellát. Arra voltak kíváncsiak, hogy Daniella a hétköznapokon is betartja-e a dietetikus által javasolt ételek fogyasztására szóló utasításokat. De a két edző azt is szerette volna megtudni, hogy az elmúlt hónapok mennyiben változtatták meg Daniellát nemcsak külsőleg, de emberileg is.

Daniella kéthetente készít magáról egy szelfit - februárban mi sem gondoltuk volna, hogy később ennyire látványos lesz majd néhány kiló elvesztése. A heti mérlegelésen kiderült, hogy Daniella február óta összesen 14 kilót dobott le magáról - és ez természetesen az e heti fotóján is remekül látszik! Ezúton is gratulálunk neki, csak így tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.