esküvő diéta szántó daniella fogyás Kezdj új életet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniella, aki már 14 kilótól szabadult meg február óta, újabb olvasói kérdésre válaszol. Ezúttal a különböző szuperdiétákról faggatták a Life.hu fogyni vágyó menyasszonyát.

Kérdezz te is Daniellától!

Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki a Facebook-oldalára. Örömmel válaszol minden kérdésre!

A Vitalteam elküldte Daniellának az idei eperszezon legjobb fitt receptjeit, hogy ő is élvezhesse ezt a csodás gyümölcsöt a diéta részeként.

A nők 32, a férfiak 31 évesen fogynak a legkönnyebben http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140530-a-nok-32-a-ferfiak-31-evesen-fogynak-a-legkonnyebben.htmlA nők számára a 32 éves kor a legideálisabb, ha fogyókúrázni szeretnének, míg a férfiak a jelek szerint 31 évesen adják le a fölösleges kilóikat a legkönnyebben.Daniella--Danielláról csak úgy olvadnak a kilók!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140529-szanto-daniellarol-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonyarol-csak-ugy-olvadnak-a-kilok.htmlDaniella már csak 77,6 kg, ami azt jelenti, hogy a Kezdj új életet a Life.hu-val program kezdete óta már 14 kilót fogyott összesen! A Daniellát célja elérésében támogató szakmai csapat nagyon elégedett ezzel az ütemmel, ugyanis az egészséges fogyás nem történhet hirtelen, csakis módszeres életmódváltás és türelmes, kitartó munka eredményeként. Ennek a folyamatnak a lelki háttere általában nem egyszerű, hiszen az embert rengeteg külső hatás éri, ami miatt időnként feszültebbek, esetleg kevésbé motiváltak lehetünk, és ez alól Daniella sem kivétel. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huElképesztő változás: a fogyás nagymestere belehúzott!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140516-elkepeszto-valtozas-a-fogyas-nagymestere-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni.htmlDaniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya ezen a héten meglepő eredményekkel állt elő.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.