Az augusztusi álomesküvőjére készülő Daniella már 14 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban a Daniellát a fogyásban segítő Vitalteam edzőinek segítségével. Az elmúlt héten Daniella munkahelyén kollégái úgy nyilatkoztak, hogy komoly változásokat tapasztalnak az ifjú menyasszony munkabírása és hangulatának javulása terén is. A látványos eredmény - no meg egyre javuló erőállapota - a lány párját, Bencét is kíváncsivá tette: vajon bírja-e már vele az iramot futás közben is?

Az erőpróbára a Margit-sziget romantikus környezetében, ragyogó napsütésben, a hűs fák árnyékában került sor. A Kropkó Péter által vezetett szakszerű bemelegítés után a Vitalteam másik szakértője, Gajdos Tamás is csatlakozott a csapathoz, amely az 5 és fél kilométeres szigetkör megtételére indult. Daniella meglepő magabiztossággal teljesítette a táv első felét, így párjának, Bencének igencsak rá kellett kapcsolnia, hogy a végén némi előnnyel érhessen célba.

Most, hogy itt a jó idő, érdemes párban vagy akár többen is együtt mozogni, így észrevétlenül, könnyedén égethetünk el egy csomó kalóriát!

A játékos próbatétel után a szerelmesek természetesen boldogan omlottak egymás karjaiba, hogy így is gratuláljanak a másik teljesítményéhez. Később Bence elárulta, őt is meglepte párja remek kondíciója, mert korábban is mozgott ugyan, de a futás nem volt az erőssége. Daniella aztán az újságírók érdeklődésére elmondta, hogy bár ettől az esettől eltekintve továbbra sem a kocogás lesz a kedvenc sportja, azért nagyon hálás a Vitalteam szakértőinek, hogy sok más sportág kipróbálása mellett erre a kitűnő zsírégető mozgásformára is rá tudták venni.