Vagány nyári szettek magyar sztároktól - így csinálják a fiatal énekesnők!

Tóth Gabi Viva Comet 2014 Cserpes Laura Iszak Eszter Dér Heni Radics Gigi Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei VIVA Comet - melyet június 11-én rendeznek - legjobb énekesnőjének járó díjért idén csupa olyan előadó van versenyben, akik odafigyelnek a külsejükre és a megjelenésükre. Lássuk, hogyan is divatoznak ők a hétköznapokban, és mit mutatnak meg ebből a közösségi oldalaikon. 

Tóth Gabi

Az X-Faktor mentora az egyik legextravagánsabb külsejű énekesnő Magyarországon. Gabi igazi kaméleon, ezer arca van, és nem rettentik el a feltűnő ruhadarabok. Kevesen mernének turbánnal a fejükön, bőrdzsekiben flangálni, ő azonban ezt is bevállalja, és jól is áll neki! Ám ha olyan kedve van, simán belebújik egy laza pulcsiba is.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Dér Heni

Heni imád dögös lenni, a hétköznapokban is gyakran visel méretes ékszereket és laza, ugyanakkor szexi cuccokat. Az énekesnőnek különösen jól áll a kekizöld, de szívesen visel élénk színeket is: nemrég például megmutatta, hogy a pink körmök is remekül passzolnak hozzá.

Forrás: Facebook/Dér Heni

Cserpes Laura

A szőke énekesnő a visszafogottabb szettek híve. Laurán gyakran látni nagyon nőies ruhákat, pasztellszíneket. Ha épp nincs kiengedve a haja, szívesen hordja fonatban is, ami remekül áll neki, csakúgy, mint az idei év divatszíne, az orchidealila.

Forrás: Facebook/Cserpes Laura

Radics Gigi

Gigi a trendi cuccokat ötvözi a klasszikus darabokkal. Bátran viseli az idei év slágerét, a crop topot hatalmas nyaklánccal, ám ha biztosra akar menni, akkor türkiz ruhákat választ. Jól is teszi - nagyon jól áll neki ez a szín!

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Hien

A fiatal Comet-jelölt énekesnő nem tud hibázni: az egyszerű kisfekete éppen annyira kiemeli szépségét, mint egy hétköznapi kockás ing. De egy jó kiegészítő - nyaklánc, táska vagy egy élénk rúzs - sem hiányozhat Hien szettjéből.

Forrás: Instagram/Hien

Iszak Eszter

A Comet műsorvezetője igazi divatmániás: imád kísérletezni, és általában sikerül is neki. Esztinek remekül áll a kék, mind ruhában, mint sminkben. Amit még imádunk rajta, az a bájos "természet lánya" stílus. Ám tud ő szexi is lenni, ha akar.

Forrás: Instagram/Iszak Eszti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.