A sztárok a romantikára esküsznek - heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Helen Mirren Rihanna Jennifer Lopez Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok is érzik, hogy végre itt a nyár, ezt pedig romantikus frizurákkal és lábbelikkel ünnepelték. A hét sztárja egyértelműen Rihanna lett, aki az utóbbi évek legmerészebb estélyiét viselte a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Fodrok és masnik a lábon

Hol vannak már az egyszerű, visszafogott nude cipellők? A vörös szőnyegen a klasszikusok helyét átvették a romantikus, fekete magas sarkú szandálok. Laura Whitmore egy Emanuel Ungaro darabot választott, ám ezzel a stílussal nem árt vigyázni: csak akkor próbálkozz vele, ha szupervékony a bokád és a vádlid sem túl vastag. Épp ezért nekünk jobban tetszett Olivia Palermo Aquazzura 'Madison' cipőcsodája. Mi is bevállalnánk!

Dögös fellépőruha 40 felett

Ha azt gondolod, hogy egy 40-es világsztár ne riszálja magát aligruhában a színpadon, akkor akár igazad is lehetne. Kivételek persze vannak: JLo és Carmen Electra 40 felett is tökéletes testtel büszkélkedhetnek. Ezt pedig igyekeznek is közszemlére tenni, amikor csak lehet.

Csak klasszikusan!

Helen Mirren jövőre lesz 70, Jane Fonda pedig már 77 éves, mégis mindketten észvesztően néznek ki. Még akkor is, ha eltekintünk attól, hogy az aerobik királynője már nem egyszer palsztikáztatott. A teste mégis tökéletes, csakúgy, mint a stílusa.

Imádnivaló nyári frizurák

Nem kell túlgondolni a dolgot, ha nyári frizurákról van szó. Blake Lively szokatlan módon hajpántot viselt, mi pedig imádtuk, csakúgy, mint Eva Longoria oldalra fonott copfját. Ez a stílus kétségkívül éveket fiatalít a színésznőn.

A hét kaméleonja

Nem lenne igazságos, ha nem esne szó a héten Ririről, akinek átlátszó estélyie volt az elmúlt napok legütősebb kreációja. Persze a barbadosi énekesnőhöz még ezernyi stílus áll közel, a héten bemutatta, hogyan fest amazonként, és azt is szemléltette, hogyan kell egy oldalzsebes nadrágot nőcisen viselni.

Forrás: Northfoto, AFP

Melyik stílus áll jobban Rihannának?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.