A világbajnok ezüstérmes tőröző egy hónapja adott életet második gyermekének és már visszatérne a pástra.

A 38 éves vívónő a babavárás idején végig aktív volt, a vívóterembe is lejárt iskolázni, bár a mozgékony Olívia mellett egyébként sem lehet lustálkodni. A sportoló második gyermeke, Leila május 11-én, 51 centisen és 3120 grammal jött a világra - írja a Bors.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Apás szülés volt, ami nagy élményt jelentett a férjemnek. Öt éve is mellettem akart lenni, ám mivel Olívia császárral született, ez a vágyunk nem teljesült" – magyarázta Mohamed Aida, aki elárulta, a nagy eseményre nemcsak férje, az egykori kanadai párbajtőröző, Laurie Shong, de anyósa is Magyarországra érkezett.

 „A szülés könnyebb volt, mint amire készültem, jól tűrtem a fájdalmakat. A felszedett 19 kiló már majdnem eltűnt, ami köszönhető annak is, hogy újból lejárok a terembe iskolázni mesteremmel, Solti Antallal. Lassan a vívást is elkezdem majd, bár egyelőre nehéz megszervezni a napunkat, alakulóban van az új életritmusunk" – folytatta Aida, aki úgy gondolja, nem kizárt, hogy indul a júliusi vívó-vb-n.

„A versenynaptárban eredetileg augusztusban szerepelt a vb, és úgy terveztem, azon már ott leszek. Ám egy hónappal előbbre hozták, és így már neccesebb. Igaz, az olasz Valentina Vezzali szülés után két hónappal világbajnokságot nyert" – magyarázta.