Édesanyjával cukiskodik Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
édesanya frizura Szabó Gyula Jóban Rosszban Szabó Zsófi szelfi rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapja, Szabó Gyula halála után a Facebookról hosszú időre eltűnt Szabó Zsófi újra egyre több posztot tesz fel az oldalára. Legutóbb édesanyjával közös szelfijét osztotta meg a rajongóival. 

Több mint 4500 lájkot gyűjtött be Zsófi és édesanyja fotója a Facebookon, sokan pedig hozzá is szóltak a bejegyzéshez. Többen még mindig nem tudják megemészteni, hogy a Jóban Rosszban színésznője levágatta gyönyörű hosszú haját, mások azonban úgy vélik, ez a frizura fejezi ki leginkább Zsófi egyéniségét.

A mama-lánya-szelfi szerintünk is rendkívül bájosra sikeredett, nézzétek.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Horrorbabát készítettek György hercegből http://www.life.hu/csalad/20140526-katalin-es-vilmos-kisfiabol-gyorgy-hercegbol-csunya-babat-keszitettek.htmlTöbb, mint félmillió fontért kelt el az interneten az a műanyag baba, amiről alkotója azt állítja Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiát, Györgyöt ábrázolja. Háááááát.... Család--Cindy Crawford és lánya - Mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20140523-cindy-crawfordot-es-kaiat-parizsban-fotoztak.htmlJó nagy mázlista Cindy Crawford lánya, Kaia. A 12 éves lány ugyanis kiköpött édesanyja.CsaládOrigoEgyéves lett Ördög Nóra kislánya, Micihttp://www.life.hu/csalad/20140506-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-mici-egyeves-lett.htmlHogy rohan az idő... Mintha még csak most újságoltuk volna el nektek, hogy megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici, most pedig már az első szülinapját ünnepli a család.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.