Alig lehet kordában tartani a cuki György herceget

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Swns.Com -
apák napja Katalin hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan egy éves lesz György herceg, aki egyre elevenebb. Most már nem csak kúszik-mászik, hanem lelkesen lépked is. A szülei alig tudják kordában tartani.

Ausztrál útja óta először mutatkozott a nyilvánosság előtt a kis György herceg, aki apák napja alkalmából látogatott el édesapja, Vilmos herceg lovaspóló meccsére. A kis Gyuri ugyanazt a rózsaszín-fehér csíkós kantáros nadrágot viselte, amelyet Ausztrál útja utolsó ausztráliai napján is. Az ausztrál nyúl után pedig olyan fotó is készült róla, amikor épp a lovakkal barátkozik.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Swns.Com

Nagyon menne...

Forrás: NORTHFOTO/©2014 i-Images/I-Images

/1404/A_kis201442517625

Pókemberes pizsamája van a cuki kis György hercegnekhttp://www.life.hu/news/20140530-katalin-hercegno-fianak-gyorgy-hercegnek-pokemberes-pizsamaja-van-derult-ki-skociaban.htmlAnyukája, Katalin hercegnő elárulta, hogy a legifjabb brit trónörökös odahaza pókemberes hálóruhában tér nyugovóra. Cambridge hercege és hercegnője egyébként most épp Skóciában turnézik és egy whiskygyárba látogatott el. Nem rossz...News--Ilyen cukin búcsúzott György herceghttp://www.life.hu/news/20140425-gyorgy-herceg-elbucsuzott-ausztraliatol-veget-ert-uj-zelandi-es-ausztraliai-korutja.htmlVéget ért a kis trónörökös és szülei 19 napos új-zélandi és ausztráliai körútja.News--Egyszerűen imádja! Ez lett György herceg kedvenc játékahttp://www.life.hu/csalad/20140428-ketezer-ajandekot-kapott-uj-zelandi-es-ausztral-rajongoitol-gyorgy-herceg-katalin-hercegno-es.htmlTöbb mint kétezer ajándékkal lepték meg György herceget új-zélandi és ausztráliai rajongói.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.