1 éves lett Kim Kardashian lánya

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
North West meccs focimeccs Kim Kardashian Kanye West családi fotó alvás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebmami képmegosztó oldalán újságolta el a nagy eseményt követőivel. És még egy családi fotót is mellékelt kis családjáról.

Intim családi fotóval ünnepelte meg lánya egyéves születésnapját Kim Kardashian. A képen Kanye West és a kis North látható, amint békésen szunyókálnak egymás mellett.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian
Drew Barrymore két sárkány anyjahttp://www.life.hu/csalad/20140613-drew-barrymore-szineszno-ket-gyermekevel-a-karjan-pozolt.htmlA világhírű színésznő büszke anyaként pózolt két cuki kislányával, Frenkie-vel és Olive-val.Család--Mila Kunis imádja, hogy hatalmasak a melleihttp://www.life.hu/csalad/20140614-mila-kunis-terhes-es-imadja-hogy-hatalmasak-a-mellei-ashton-kutcher-mellett.htmlSzereti a terhességet, és az ezzel járó súlygyarapodást Mila Kunis színésznő. A szépség, aki első gyermekét várja Ashton Kutchertól, várandóságáról nyilatkozott.Család--Stohl András elfelejtett sírni kisfia születésekorhttp://www.life.hu/csalad/20140613-stohl-andras-szinesz-kisfia-megszuletett-a-kispapa-remekul-helytallt-vajudo-felesege-mellett.htmlMegszületett Stohl András kisfia, Bandika, aki a családban máris sztár, hiszen mindenki rá kíváncsi. A büszke édesapa remekült helytállt vajúdó felesége mellett.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.