Így szurkolt csapatának Alessandra Ambrosio

Brazília étterem Alessandra Ambrosio Sao Paulo focivébé szurkolás szupermodell Mexikó közvetítés labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil szupermodell Sao Paulóban drukkolt focicsapatának a maga trendi módján.

Hasvillantós pólóban és boyfriend jeansben szurkolt Brazíliának Alessandra Ambrosio a keddi Brazília-Mexikó futballmeccsen.

Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio

A 33 éves szupermodell egy Sao Paulo-i étteremben drukkolt a brazil csapatnak, ahová valószínűleg a repülőtérről érkezhetett, hiszen aznap landolt a Los Angeles-i gépe. Sajnos hiába tette oda magát a kétgyerekes szupermodell, a meccs végeredménye így is 0-0 maradt.

Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio
Hajrázz csajosan, ahogy kell! Szurkolólány-sminkek a foci-vb idejérehttp://www.life.hu/trend/20140613-futball-vilagbajnoksag-2014-szurkololany-sminkek-csajoknak.htmlUgye te is nagyon vártad már a foci-világbajnokságot? Az éljenző tömeg, a nagy pohár sör sajtos tallérral bár nem a lányok álmainak netovábbja, de ha kicsit lelkesedsz, és jó poénnak tartod a szurkolást, netán lehetőséged van élőben részt venni, akkor cikkünk neked szól. A Life.hu sminktippjei következnek a vébé idejére.TrendOrigoGisele Bündchen elnöki feladatot kapott a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140617-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-adja-at-a-trofeat-a-focivebe-gyoztesenek-dilma-rousseff-elnok.htmlAz elnök helyett a brazil szupermodell adja majd át a trófeát a labdarúgó-világbajnokság győztesének a Boston Globe értesülései szerint.News--Nem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére?http://www.life.hu/intim/20140614-focivebe-szex-es-szexhiany-problemak-a-meccsek-alatt-deaki-timea-segit.htmlDübörög a focivébé, zajlanak a meccsek, otthon azonban gyűlnek a viharfelhők. Lehetnek ugyanis akármilyen szexi félistenek a pályán, nem minden nőnek fűlik a foga napi két-három meccs végignézéséhez. Aki pedig nem rajong a futballért, nem szívesen statisztálja végig a világbajnokságot. Deáki Tímea párterapeuta segít, hogyan vészeljük át ezt az egy hónapot.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.