Stohl András tele van aggodalommal kisfia születése miatt

hasonlóság Stohl András fiú apaság aggódás gyerekszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legifjabb Stohl baba június elején jött világra. A színész azt vallja, sok öröm, de aggodalom forrása is ez...

Stohl András még sírni is elfelejtett a meghatottságtól, amikor a minap világra jött negyedik gyermeke. A 3200 grammal született pici az András Barnabás nevet kapta. A színész-műsorvezető a Story magazinnak így emlékezett vissza a megható pillanatokról: „Úgy betojtam, hogy elejtem, vagy valami baja lesz, hogy azt el sem tudom mondani. Olyan picike, olyan törékeny!"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Bár azt gondolnánk, András négygyerekes apukaként már rutinos, de azt mondja, van még mit tanulnia. Három lánya után fia pelenkázása okozott neki vicces pillanatokat.

Arról is beszélt, még fel kell dolgoznia, hogy fiús apuka. „Már most féltem őt attól, nehogy olyan legyen, mint én vagyok. Meg akarom óvni azoktól a hibáktól, amiket én vagy az édesapám elkövettünk, hogy fejjel menjen a falnak" – vallotta be Stohl.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.