Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val menyasszonya, akinek a Life.hu csapata segít, hogy bombaformába hozza magát augusztusi esküvőjére, ezen a héten sem unatkozott. Sőt!

Ez a hét egy frissítő, energetizáló úszóedzéssel indult, amin Daniella a vártnál is jobban teljesített. A szívós lány csak úgy szelte a habokat és hosszt hosszra halmozott. Vőlegényével, Bencével is összemérhette tudását. Íme, az eredmény: 

Mivel Daniella álma a lapos has, a Life.hu összeszedte azokat a tévhiteket, amik e körül a mítosz körül keringenek, és elárultuk azt is, hogyan lehet neked is tökéletesen lapos hasad

Daniella Facebook-oldalán továbbra is várja a hozzá intézett kérdéseket. Ezen a héten egyik olvasója arról faggatta, mit lehet tenni akkor, ha elcsábulunk a diéta ideje alatt. 

 

Kérdezz te is Daniellától
Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki  Facebook-oldaláraÖrömmel válaszol minden kérdésre!

Itt a nyár, a fogyókúrák ideje, a tökéletes bikinialakot kemény ezdzésekkel és szigorú diétával érhetjük el. Jó hír viszont, hogy még ilyenkor sem kell lemondani a finom édességekről, csak úgy kell elkészíteni azokat, hogy egészségesek legyenek. Íme, három tuti recept az édességre vágyó diétázóknak

/1406/Danie2014617145137