Újabb magyar ajándékot kapott György herceg – megmutatjuk a kedves szuvenírt

Forrás: AFP -
babahordozó köszönet Katalin hercegnő ajándék Vilmos herceg turné bölcső György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos gyermekének személyre szóló babahordozót küldött a magyar gyártó, a Kékesi család. Vilmos levélben köszönte meg a kedves szuvenírt. Korábban pedig egy csodaszép magyar bölcsőt kapott a kis herceg.

Ahogy a Life.hu is megírta, Rostás Árpád Magyar Örökség-díjas cigány restaurátor és vándorasztalos két hónap alatt faragta ki az impozáns hercegi bölcsőt Katalin és Vilmos újszülöttjének, amelyet tavaly szeptember 27-én adtak át Londonban. Ez volt a legifjabb brit trónörökös első magyar ajándéka. Most pedig kiderült, hogy egy magyar família, Kékesi Raymund és felesége, Márti saját termékével lepte meg a hercegi párt – írja a Bors. Egy speciális babahordozóról, a Hunbabáról van szó. A termék honlapjáról megtudtuk, hogy egy rakamazi turulmadaras motívummal ellátott darabot kapott a kis György. Íme:

Forrás: Hunbaba.com

„A brit királyi családban több magyar felmenő is volt, Károly herceg például rendszeresen jár Erdélybe családlátogatóba. Erre, azaz magyar származására szerettük volna emlékeztetni György herceget is egy Hunbabával" – mondta a lapnak Kékesi Raymund. „Egy csomagban küldtük el a hordozót, egy levelet, amelyben elmagyaráztuk a turulminta eredetét és jelentését, illetve egy használati útmutatót tartalmazó DVD-t. Nem sokkal később én magam is meglepődtem, amikor levelet kaptunk a Kensington-palotából. Ebben Vilmos herceg köszönte meg az ajándékot, ami szavai szerint nagyon meghatotta őt és feleségét, illetve az egész királyi család a csodájára járt a készségnek" – mesélte a büszke családfő.

Ezentúl tehát Katalin és Vilmos kényelmesen viheti magával útjaira a kicsit.

Majkának és Dundikának lehet, hogy ikrei lesznekhttp://www.life.hu/csalad/20140620-majka-rappernek-es-parjanak-dundikanak-ikrei-lehetnek-mert-a-csaladban-van-kitol-orokolni-az.htmlMivel Majka családjában vannak már ikrek, megvan az esély rá, hogy a kis Marián egyből két testvért kap, ha végre kopogtat a gólya a családnál.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐ Sarka Katáék új családtagja - iszonyatosan cukihttp://www.life.hu/csalad/20140620-sarka-kataekhoz-uj-csaladtag-erkezett-egy-toy-uszkar-kolyokkutya-milla.htmlSarka Katáék egy toy uszkárt vettek magukhoz, ő az új családtagjuk. Nagyon édes!CsaládOrigoInternetről vadászik baba-mama tippeket Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20140306-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-netmums-nevu-angol-szuloi-oldalrol-szerez-szuloi-tippeket.htmlCambridge hercege és hercegnője bevallottan hatalmas rajongói a Netmums nevű angol szülői oldalnak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.