Csavard, tekerd, csomózd - többféle strandruhát készítünk kendőből

Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó strandruha strandkendő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy csupán egyetlen óriási kendőre van szükséged a strandon? Ebből már készíthetsz táskát,  felsőt, kisruhát magadnak. Mutatom, hogyan!
Aki keres, az talál - táskavadászatra indultunkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140619-hogyan-legyek-jo-no-blog-legszebb-taskak-iden-nyarra.htmlKi mondta, hogy ami olcsó, az feltétlenül rossz is? Néha ki lehet fogni nagyon jutányos áron értékelhető dolgokat. Hogyan legyek jó nőOrigoTiszta és természetes illatra vágysz? Frissíts levendulával!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140619-hogyan-legyek-jo-no-levendulaolajos-frissito-hazilag.htmlHa szeretnéd az egész lakásodban érezni a levendula friss illatát, akkor készíts lakásillatosítót magadnak!Hogyan legyek jó nőOrigoNyugtat, altat, oldja a stresszt: egészséges frissítő a levendulás limonádé! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140616-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-frissito-a-levendulas-limonade.htmlPróbáltátok már a levendulás limonádét? Nem? Akkor éppen itt az ideje, ugyanis csak szeretni lehet!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.