Cinthya Dictator David Bowie átváltozás Lady Gaga Cynthia Dictator Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rá sem ismerni Cinthya Dictatorra. A fiatal lány közismert sztárok bőrébe bújt, amelyről fantasztikus fotók készültek. 

Ki ne ábrándozott volna arról már legalább egyszer az életében, hogy egy kicsit kipróbálja, milyen világsztárnak lenni. Ha másként nem, hát külsőségekben. Nos, az extravagáns lány megtette, a fotókat pedig itt láthatod. Nekünk bejön!

forrás: Life.hu
Gyönyörű menyasszonyként fotózták Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/trend/20140618-karpati-rebekat-a-miss-universe-hungary-2013-as-gyozteset-eskuvoi-ruhaban-fotoztak.htmlGyönyörű fotók készültek Kárpáti Rebekáról. A Miss Universe Hungary 2013-as győztese a szerelmével állt modellt. Trend--A kis Csobot Adél nagy villantásahttp://www.life.hu/trend/20140531-csobot-adel-az-x-faktor-enekesnoje-csodaszep-es-szexi.htmlSzupeszexi, sokat sejtető ruhában pózolt Csobot Adél. Az énekesnő a végeredményt a Facebookján osztotta meg a rajongói nagy öröméreTrend--Polgárpukkasztás Mariah Carey módjahttp://www.life.hu/trend/20140531-mariah-carey-hatalmas-dekoltazzsal-tusarkuban-keltett-feltunest-a-metron.htmlCelebpartikra - ahova egyébként igyekezett is - tervezett, köldökig dekoltált ruhában, tűsarkú szandálban szállt metróra Mariah Carey. A híresség persze, hogy nem maradt észrevétlen. TrendOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.