Semmit nem örökölnek apjuktól Sting gyerekei

Forrás: AFP -
öröklés vagyon Sting gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 62 éves sztár kijelentette, semmit nem hagy 6 gyermekére, akiknek saját maguknak kell majd megdolgozniuk a vagyonukért.

Hiába a 180 millió fontra becsült vagyon, Sting gyermekei semmit nem fognak látni ebből a pénzből. A 62 éves zenész, aki maga is szegény munkáscsaládból származik, a Daily Mailnek beszélt arról, nem tervezi, hogy bármennyi összeget hagyna három fiára és három lányára - írja az MTI.

Forrás: AFP
Újabb magyar ajándékot kapott György herceg – megmutatjuk a kedves szuvenírthttp://www.life.hu/csalad/20140620-katalin-es-vilmos-fia-gyorgy-herceg-magyar-ajandekot-egy-babahordozot-kapott.htmlKatalin és Vilmos gyermekének személyre szóló babahordozót küldött a magyar gyártó, a Kékesi család. Vilmos levélben köszönte meg a kedves szuvenírt. Korábban pedig egy csodaszép magyar bölcsőt kapott a kis herceg.CsaládAFPSzépen gömbölyödik Christina Aguilera pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20140622-christina-aguilera-pocakja-szepen-gombolyodik-hamarosan-kislanya-lesz.htmlAhogy korábban írtunk róla, kislányt vár Christina Aguilera. Az énekesnő most közösségi oldalán mutatta meg, hogy miként is fest nagy pocakkal. CsaládOrigoSzüléshez asszisztált Berki Krisztián...http://www.life.hu/csalad/20140622-berki-krisztian-baratja-kislanyanak-szuletesenel-segedkezett.htmlBarátja babájának a születésén vett részt Berki Krisztián. A testépítő a maga sajátos módján kommentálta a kislány világra jöttét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.