szántó daniella fogyás új élet projekt menyasszony konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, az augusztusi esküvőjére készülő Daniella teste látványosan változik hétről hétre. Segítői, a Vitalteam mozgáskoordinátorai, az 51-szeres Ironman, Kropkó Péter és az atléta Gajdos Tamás igyekeznek olyan változatos mozgásformákból felépíteni a lány edzéstervét, amelyekkel az izomzata sosem szokik hozzá egy bizonyos fajta terheléshez – a fejlődésnek ugyanis ez a kulcsa. 

A programban a ciklikus sportok, mint a futás, úszás, biciklizés mellett az erősítő, az izmokat célzottan stimuláló és fejlesztő edzések is jelen vannak, csak így lehet eredményes és tartós az átalakulás.

A súlyzós vagy gépes erősítő gyakorlatok segítségével hatékonyan lehet formálni, feszesíteni azokat a testrészeket, amelyekkel elégedetlenebbek vagyunk. A hölgyek esetében ezek tipikusan a fenék és a comb, ezeken a részeken (részben hormonális okok miatt is) valahogy sokkal makacsabbak a zsírpárnák, jellemzőbb a narancsbőr is. Daniella magáról is azt állítja, hogy a feneke, de főleg a combja az, amit problémásnak érez, ezért Péter és Tamás megmutatták neki, milyen gépek segítségével célozhatja meg ezeket. Ha valaki először lát kondicionáló gépeket, fontos, hogy szakember segítségét kérje legalább az elején, mert nemcsak kevésbé hatékonyan dolgozunk, ha nem ismerjük a helyes végrehajtás módját, de még sérüléseknek is kitesszük magunkat. Daniella ebből a szempontból szerencsés, mert olyan csapattal érkezett az edzőterembe, akik mindenben segítettek neki.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ha otthon edzenél, segítünk, mi az a 3 eszköz, amibe érdemes befektetni.

Trükkök a megfelelő folyadékfogyasztáshozhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140624-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-elarulja-mi-a-trukkje-a-megfelelo-folyadekfogyasztasban.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya elárulja, hogyan tud minden nap odafigyelni arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot vigyen be a szervezetébe.Daniella--Ez a hét sem telt unalmasan Daniella életébenhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140619-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-heti-osszefoglaloja.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val menyasszonya, akinek a Life.hu csapata segít, hogy bombaformába hozza magát augusztusi esküvőjére, ezen a héten sem unatkozott. Sőt!DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKitartás - Így csinálja egy igazi profihttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140613-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonyanak-hetvegi-osszefoglaloja.htmlSzántó Daniella ezen a héten kitartásáról tett tanúbizonyságot, ami meg is hozta a gyümölcsét.Daniella--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.