Szőke lett egy napra Kim Kardashian

paróka frizura Kim Kardashian haj szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra kiszőkült a celebmami. De azért ne tessék megijedni.

Kim Kardashian minden nap szolgáltat valamit, amivel felkeltheti a nagyérdemű figyelmét. Az eredetileg barna hajú valóságshow-sztár ezúttal hirtelen szőkévé vált frizurájával vívta ki a kommenthadat – ám mint kiderült, nem minden az, aminek látszik.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian
Elég jó kis babazsúrt dobott össze Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/csalad/20140623-kim-kardashian-es-kanye-west-lanya-north-west-elso-szulinapi-bulija.htmlHiába, egyszer 1 éves kislányuk, North West. Meg is adták neki a módját.Család--1 éves lett Kim Kardashian lányahttp://www.life.hu/csalad/20140616-kim-kardashian-lanya-north-west-1-eves-lett.htmlA celebmami képmegosztó oldalán újságolta el a nagy eseményt követőivel. És még egy családi fotót is mellékelt kis családjáról.CsaládOrigoKim Kardashian anyja kiakadthttp://www.life.hu/csalad/20140617-kim-kardashian-anyja-kris-jenner-kiakadt-amiert-lanyaek-nem-adtak-el-eskuvoi-fotoikat.htmlKris Jenner nem érti, Kim Kardashian és Kanye West miért nem csinált pénzt az esküvői képeikből. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.