Újszülött unokaöccsével pózol Cara Delevingne

Forrás: Instagram/Cara Delevingne -
Cara Delevingne unokaöccs cuki Instagram újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell tündéri fotókat tett közzé Instagramján nemrégiben született unokaöccséről.

Az angol szupermodell nővérének, Chloenak három hete született meg első gyermeke. A kis Atticus lelkesebb nagynénit nem is kívánhatott volna magának, Cara ugyanis büszkén kürtöli szét a világnak, hogy mennyire imádja a csöppséget. Például képmegosztó oldalán.

Forrás: Instagram/Cara Delevingne

„I LOVE ATTICUS!" (SZERETLEK, ATTICUS!) – ezt a címet adta egyik közös képüknek, így, csupa nagybetűvel. Teljes mértékben megértjük, mi is elolvadunk a fotó láttán. A fiúcska gyönyörűséges, sok boldogságot és egészséget kívánunk a családnak!

A vastag szemöldökéről híres modell májusban kísérte az oltárhoz testvérét, Poppyt egy gyönyörű, hófehér koszorúslányruhában.

Kedvese pocakja mellett pózol Caramel http://www.life.hu/csalad/20140701-caramel-es-kedvese-szilvi-babat-varnak-a-lany-pocakja-mar-hatalmas.html Ahogy a Life.hu is megírta, Caramel és szerelme, Szilvi első kisbabájukat várják. Az énekes a babavárás állomásait szívesen örökíti meg, most az Instagramján bukkantunk egy elbűvölő fotóra. Család Origo Új lakás után néz Kim Kardashian és Kanye West http://www.life.hu/csalad/20140630-kim-kardashian-es-kanye-west-nagyobb-lakast-keres-new-york-ban.html Kell a hely a háromtagú családnak, ezért újabb otthont keres magának a Kardashian-West páros. Család -- Elballagott a középiskolából Eminem "kicsi" lánya, Hailie http://www.life.hu/csalad/20140630-eminem-lanya-hailie-elballagott-a-kozepiskolabol.html Kitűnő eredménnyel végezte el középiskolai tanulmányait a rapper egy szem lánya. Hihetetlen, hogy ilyen nagy már! Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.