Sharon Osbourne bevallotta, hogy szélhámosnak érezte magát, miután csak műtéti beavatkozással sikerült megszabadulnia felesleges kilóitól.

1999-ben több mint 45 kilót fogyott Amerika kedvenc felesége gyomorgyűrű segítségével. Bár ez hatalmas változásnak számít, Sharon nemrég elárulta az ET-nek, hogy mégsem volt elégedett, ugyanis csalónak érezte magát. A gyűrű ráadásul nem oldotta meg legfőbb problémáját, az ételfüggőséget.

Forrás: AFP

„Mindannyiunknak vannak apró függőségei, amelyekkel kapcsolatban képtelenek vagyunk mértéket tartani. Az enyém az étel. Úgy értem, ételfüggő vagyok" – magyarázta. A kétes hírű Atkins-diétának köszönhetően azóta sikerült megtanulnia uralkodni a késztetésen, hogy állandóan a hűtő tartalmára járjon. Alkalmanként még így is csal, de legalább bevallja: „Füllentenék, ha azt mondanám, hogy nem csalok néha a diétám közben, mint ahogy mindenki más." Ozzy nejének azonban nincs bűntudata, nem is kell, mert állítása szerint a kisiklásai csak ideiglenesek, és egy-egy botlás után másnap ugyanúgy folytatja a szigorú étrendet, mintha mi sem történt volna.