bőrgyógyász arcbőr szépségápolás orvos Angelina Jolie millió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségért nem csak szenvedni kell – meg is kell fizetni. Ha igazak a DailyMail találgatásai, akkor Angelina Jolie sem kíméli pénztárcáját, hogy arcbőre mindig tökéletesen ragyogjon.

Angelina Jolie a hírek szerint rendszeres vendége Hollywood sztárbőrgyógyászának, Dr. David Colbertnek, akinél olyan hírességek fordulnak meg, mint Jennifer Lawrence, Sienna Miller és Daniel Craig.

Forrás: AFP

A hatgyerekes édesanya 4 évvel ezelőtt találkozott az orvossal egy filmforgatáson, azóta állítólag évente több ezer angol fontot hagy ott, hogy a legmodernebb technikákkal és az általa kifejlesztett termékekkel szépülhessen.

A többlépcsős arckezelésért, amely mikrodermabrázióból, lézeres tonizálásból és kémiai hámlasztásból áll, összesen 15 ezer fontot hagy ott évente, amely átszámolva majdnem 6 millió forintba kerül. Egy-egy nagyobb esemény előtt pedig beveti a doktor teljes testre irányuló, félmillióba kerülő kezelését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.