Bájos fotón a várandós Ördög Nóra és a család kedvence

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
terhesség Vizsla Nánási Pál Pityu szeretet Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pityu kutyával bújt össze az RTL Klub műsorvezetője egy elbűvölő felvételen, amit férje, a Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál lőtt.

Újabb elragadó fotón csodálhatjuk meg Ördög Nórát, aki második gyermekét hordja a szíve alatt. Nóri a család négylábú kedvencét öleli gyengéden. „Nóri és Pityu szeretik egymást" – ezt írta a kép mellé Nánási Pál - amelyet a fotóművész oldalán megnézhetsz meg IDE kattintva -, de szavak nélkül is látszik, milyen nagy szerelem van a vizsla és Nóri között. Rettentően cukik!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A képen a szép műsorvezető még várandós, ha minden igaz, júliusra van kiírva, így gyakorlatilag bármikor megszülethet Mici kistestvére. De ki tudja, pontosan mikor készült a felvétel, lehet, azóta már újabb Nánási baba jött világra...

Balla Eszter megmutatta második kislányát, a mosolygós Adélthttp://www.life.hu/csalad/20140701-balla-eszter-a-madach-szinhaz-szinesznoje-megmutatta-masodik-kislanyat-adelt-a-babavilag-cimu.htmlA Madách Színház bájos színésznője és öt és fél hónapos kislánya a Babavilág vendégei voltak.CsaládOrigoSiófokon nyaralt családjával Majkahttp://www.life.hu/csalad/20140701-majka-rapper-csaladjaval-balatonon-nyaralt.htmlA rapper legszívesebben családjával töltené minden idejét, ezért pár napos szabadságot engedélyezett magának.Család--Újszülött unokaöccsével pózol Cara Delevingnehttp://www.life.hu/csalad/20140701-cara-delevingne-brit-modell-ujszulott-unokaoccsevel-pozol-instagramjan.htmlA modell tündéri fotókat tett közzé Instagramján nemrégiben született unokaöccséről.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.