Otthon, édes otthon! Wolf Kati hazaköltözött Kínából

X-Faktor Kína hazatérő Magyarország énekesnő költözés RTL Klub Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egykori énekesnője újra itthon van és élvezi, hogy folytathatja régi életét Magyarországon.

Ahogy a Life.hu is megírta, Wolf Kati férjét Hongkongba szólította a munkája, ezért az egész család Kínába költözött. Most azonban a família ismét itthon van és maradnak is, Kati pedig belevetette magát a munkába. Erről az RTL KLub reggeli műsorában mesélt.

„Nagy kaland volt ez nekünk, de elég volt. A gyerekeknek is élmény volt, szerintem meghatározza majd az egész életüket. A legjobb pedig az volt, hogy együtt voltunk négyen, összehozott minket ez az egy év" – mondta Kati, aki azt is hozzátette, sok humorral lehetett átvészelni a nehezebb napokat. A teljes interjút fent megnézheted!

Siófokon nyaralt családjával Majkahttp://www.life.hu/csalad/20140701-majka-rapper-csaladjaval-balatonon-nyaralt.htmlA rapper legszívesebben családjával töltené minden idejét, ezért pár napos szabadságot engedélyezett magának.Család--Ezért nem akar gyereket Cameron Diazhttp://www.life.hu/csalad/20140702-cameron-diaz-nem-akar-gyereket-es-levetkozott-az-esquire-magazinnak.htmlA 41 éves színésznő az Esquire magazin hasábjain nyílt meg a babatémáról. És vetkőzött is egy kicsit. Nagyon dögös.CsaládOrigoBalla Eszter megmutatta második kislányát, a mosolygós Adélthttp://www.life.hu/csalad/20140701-balla-eszter-a-madach-szinhaz-szinesznoje-megmutatta-masodik-kislanyat-adelt-a-babavilag-cimu.htmlA Madách Színház bájos színésznője és öt és fél hónapos kislánya a Babavilág vendégei voltak.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.