Álomszép bikinis fotót posztolt Weisz Fanni

alak Sarka Kata siket Kapócs Zsóka Weisz Fanni Facebook Bódi Sylvi Dukai Regina szépségkirálynő bikini nyaralás Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A siket szépségkirálynő bikinis-nyaralós fotót rakott fel közösségi oldalára, amelyen ismét megcsodálhatjuk szuper alakját.

Vidáman telik a nyár Weisz Fanninak. A siket szépség egy bájos fotómontázzsal illusztrálta Facebook-oldalán, mennyire élvezi a strandolást, napozást, fagyizást. Mi pedig azt, hogy újra bikiniben láthatjuk. Ez a lány egyszerűen gyönyörű.

Forrás: Facebook/Weisz Fanni

Ahogy a Life.hu beszámolt róla, Fanni korábban is megmutatta már, mennyire jó alakja van. Igaz, utána kisebb vita bontakozott ki a kommentelők között, mert egyesek szerint túl sovány.

És ha már bikini: Dukai Regina, Tolvai Reni, Bódi Sylvi, Kapócs Zsóka és Sarka Kata is megmutatta már, mitől döglik a légy.

Elképesztően izmosra gyúrta magát Robbie Williamshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140702-robbie-williams-nagyon-izmosra-gyurta-magat-felpucer-fotot-posztolt.htmlAz énekes szemet gyönyörködtető fotót osztott meg közösségi oldalán, amelyen félmeztelenül, izmait befeszítve pózol. Vajon mire gyúr ennyire?Ez Zsír!OrigoKi gondolta volna....Gyúrós Józsi a legszebb testre gyúrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140702-gyuros-jozsi-a-valovilag6-szereploje-elhatarozta-ove-lesz-a-legszebb-ferfitest.htmlA ValóVilág 6 izmokkal felszerelkezett Gyúrós Józsija testépítő versenyre készül, ezért dupla annyi energiát fektet az edzésbe, amióta kijött a villából.Ez Zsír!RTLKLUBA feszes, izmos comb nem álom - formáld magad a leghatásosabb gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20140702-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-combizom-gyakorlatok-otthonra-is.htmlSok nő nem szeret lábra edzeni, mert félnek a vastagabb combizmoktól. Ez azonban csak hiedelem: saját testsúllyal végzett, okosan összeállított edzéssel formásak és tónusosak lesznek a combjaid. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.