Szakított exfelesége szélsőséges életmódjával Chris Martin

Forrás: AFP/Charley Gallay -
diéta hús házasság Chris Martin válás Gwyneth Paltrow vegetáriánus életmód szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész a BBC rádióinterjújában mondta el, felhagyott vegetáriánus életmódjával, amit anno exnejével követett.

Nemcsak feleségével szakított Chris Martin, hanem eddigi életmódjával is. A Coldplay frontembere, aki 10 év házasság után különvált feleségétől, Gwyneth Paltrow-tól, újra visszatér a húsevéshez.

Forrás: AFP/Charley Gallay
Jojó-diéta világsztár módrahttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140225-jojo-effektus-fogyas-es-hizas-ahogy-a-vilagsztarok-valtoznak.htmlHa gyors és könnyű fogyásra vágysz, ezért pedig zsírégető szereket vásárolsz és koplalsz, azt a tested szenvedi meg a legjobban. Bár a hirtelen súlyvesztés elsőre vonzó lehet, amint elengeded magad, a leadott kilók többszöröse is visszajöhet. Jojózás helyett sokkal jobban jársz, ha az életmódváltásra szavazol. Ezt ma már a világsztárok is tudják, hiszen jó néhányan szenvedtek közülük állandó súlyingadozástól. Lássuk a jojó-diéta hollywoodi királynőit!DaniellaOrigoA lagzin kötelező a hús? Dehogy! Íme egy vegán esküvői menühttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140421-stohr-greta-vegan-eskuvoi-menu-hus-nelkul.htmlA vegán esküvő hallatára bizonyára sokan felkapják a fejüket, hiszen a vegán életmód ma még önmagában is különlegesnek számít, főként, ha egy esküvői menüről van szó. Ha mégis ilyenre vágysz, jó, ha tudod, hogy nincs lehetetlen - Stőhr Gréta vegán szakácsnő, a Life.hu sztárszerzője mutat is egy menüsort, ami nemcsak finom, de egészséges is. Stőhr GrétaOrigoFolyamatosan szétcsapja magát szakítása miatt Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/drlife/20140421-gwyneth-paltrow-gwen-stefani-es-nicole-ritchie-tarsasagaban-mulat-es-iszik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gwyneth Paltrow szakítása után ész nélkül bulizik. Általában barátnőivel, Gwen Stefanival és Nicole Ritchie-vel csap bele a hollywoodi éjszakákba, és csak úgy tölti magába a piát.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.