A 33 éves Gisele Bündchen, a világ egyil legkeresettebb modellje soha nem rejtette véka alá, mivel is keresi meg a napi betevőre valót...

A szupermodellek igenis keményen dolgoznak: jól látszik ez azon a képen is, amelyet Giselel az Instagramjára töltött fel a napokban. A fagyos körülmények és a csöppnyi, a testet alig takaró öltözetek meghozták a hatásukat: a modell átfagyott a hosszan tartó fotózás ideje alatt. Forró vízzel teli lavórba ültették és egy hőtartó thermotakarót terítettek rá, hogy ismét átmelegedjen. Nem könnyű a modell-élet.

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen

 

Nem csak a csillogásról szól
Jelenleg is zajlik Párizsban a haute couture divathét. Azok a modellek, akik a divatheteken szeretnének részt venni, mindent megtesznek azért, hogy a kifutóra kerülhessenek. Vannak, akik vattapamacsokat esznek azért, hogy soványak maradjanak, mások evés helyett cigiről cigire gyújtanak, vagy naponta végeztetnek beöntést, szednek fogyasztótablettákat, élnek drogokkal azért, hogy elűzzék az étvágyukat. Amikor aztán bekerülnek, onnantól nincs megállás: van, hogy aludni sincs idejük, nem mehetnek el a mosdóba sem. A kifutón sem lehetnek teljesen biztonságban, nincs olyan divathét, hogy ne történne esés valamelyik bemutatón. Ami pedig ennek a modellnek a lábával történt, az több, mint félelmetes.