Összeköltözős napok - a sztárok összebútoroznak szerelmeikkel

Forrás: Szinetár Dóra Official/Facebook -
Bereczki Zoltán Makranczi Zalán összeköltözés szülők Szinetár Dóra Kárpáti Rebeka Lola családi ház eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és új kedvese visszatértek a gyökerekhez és a szülőknél bútoroztak össze, Kárpáti Rebeka 3 évig várt, Lola pedig 3 hét után költözött össze szerelmével. 

Szinetár Dóra a többgenerációs együttélés híve, így egyáltalán nem bánja, hogy a szüleinél kell laknia. De vajon mit szól ehhez szerelme, Makranczi Zalán, aki leendő apósával futhat össze az előszobában?

Forrás: Szinetár Dóra Official/Facebook

„Hiszek a többgenerációs együttélésben. Az idősebbeknek is jó, ha velük vannak a legkisebbek, mert fiatalon tartja őket. A kicsiknek pedig jó, ha látnak egy másfajta életritmust. Természetesen az összeköltözés kérdését alaposan megvitattuk. Zalán már két éve ismeri és szereti a szüleimet és ez kölcsönös" – magyarázta Dóra a hot! magazinban.

Kárpáti Rebekába, a Jóban Rosszban szereplőjébe is egyre jobban belefúródik Ámor nyila, nemrég ő is úgy döntött, nem bír kedvese, a Csillag születik tehetségkutatóban feltűnt táncos, Kazarján Dani nélkül élni.

Forrás: TV2

"Eddig nem engedhettem meg magamnak anyagilag, hogy elköltözzem otthonról. Most viszont ennek is eljött az ideje és elmondhatatlanul izgatott vagyok" - nyilatkozta Rebeka a Storyban.

Lola is boldogabb, mint valaha, gitáros kedvesével, Bencével villámgyorsan, három hét után összeköltöztek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Belesimulunk egymás életébe és ez nagyon jó így" - mondta Lola az Aktívban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.