Színes átalakulás a nagy utazás előtt - így tündököl Zsófi!

színek Takács Nóra Ragyogás Fashion donor Kurucz Nikolett utazás Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi Szegeden tanul az egyetem mérnöki karán, 22 éves. Elsőre nem is értettük, miért szeretne átváltozni egy ilyen csinos, fiatal lány. A válasszal nem váratott sokáig.

Már a jelentkezési lapján is alapos magyarázatot adott arra, miért szeretett volna velünk tölteni egy napot. "Az egyik rádiócsatornán tanácsolták, hogy bátran menjünk külföldre tapasztalatot szerezni, dolgozni, utazni, de ha nem muszáj, végül ne maradjunk kint. Ez megragadta a fantáziám. A sok hollywoodi film hatására egyre nagyobb kedvem támadt kiruccanni Amerikába, így vettem a bátorságot és jelentkeztem egy diákszervezetnél, aminek köszönhetően 3 hónapot tölthetek kint. Takarítani fogok egy négycsillagos szállodában. Jelentkezésem fő oka tehát, hogy az utazás miatt szeretném felfrissíteni a megjelenésem, aktualizálni a ruhatáramat, smink- és divattippeket kérni tőletek, hogy igazán csinos lehessek."

Mikor megérkezett hozzánk, szó szerint beragyogta a stúdiót, jókedvet, frissességet és pozitív életszemléletet hozott magával - mi különösen értékeljük ezt! Néha a vendégeink félősebbek, kicsit tartanak az új helyzettől, környezettől, amibe csöppennek. Természetesen idővel mindenki feloldódik, de azért a kezdeti bizonytalanság sokakra jellemző. Nos, Zsófi nem ilyen típus: érkezéstől távozásig beszélt, nevetgélt, barátkozott. Határozottan üdítő volt a jelenléte! "A gimnáziumban rendszeresen röplabdáztam, kosaraztam, de mióta egyetemista vagyok, a sportra nem mindig jut időm. Ez sajnos meg is látszik rajtam. Tavaly tavasszal diétáztam, sikerült leadnom jó pár kilót, de nyáron szinte minden visszajött. Idén többször is belekezdtem ilyen-olyan kúrákba, de eddig nem értem el átütő eredményt" - tudtam meg Zsófitól, amikor arról faggattam, hogy mennyire figyel oda az egészséges táplálkozásra és mozgásra, illetve hogyan készül az amerikai útjára. Mikor mindent megbeszéltünk és elláttuk számos utazási, pakolási, munkavállalási és személyes jótanáccsal, elkezdtük az átalakítást.

/1407/Zs_fi2014715161349

Nikinek nem volt nehéz dolga. "Gyönyörű, egészséges, természetes színű haját megmostam, ápoló pakolással kényeztettem, majd lazán besütöttem. Egy fiatal lány esetében nincs is szebb, mint a természetes hatású frizura!"

Azután Oscar következett."Arctisztítás után hidratáltam a bőrét, majd könnyű alapozással egységesítettem a bőre színét. Finoman púdereztem. Szemöldökét a hajszínéhez igazítottam. Orcáinak ragyogását rózsás arcpírral élénkítettem. Szemét több színnel tettem még izgalmasabbá. A szemzughoz banánsárga került, ezt átcsúsztattam türkizzöldbe. Alul a bézs találkozott egy irizáló rózsaszínnel, amit megbolondított a vérnarancs. Pilláit fekete szempillaspirállal dúsítottam. Ajkát vibráló pink árnyalattal festettem ki. Ragyogó személyiségéhez jól illenek a színek, remélem, ezután bátran használja majd!"

/1407/Zs_fi2014715161540

Kabátka: Camaieu; Táska: Laoni by Laoni la Store; Szandál: F&F

A Fashion Donor-lányok ugyancsak a színekre szavaztak. "Ha nyár, akkor színek, és ha színek, akkor egy fiatal és csodaszép lány esetében legyen az színkavalkád, hogy a hatás ellenállhatatlan legyen. Zsófinak mintás ruhát választottunk, amelynek elegáns mivoltát farmerkabátkával ellensúlyoztuk. Élénk szandi a lábra, és a többi már tényleg az ő érdeme volt!"

/1407/Zs_fi201471516170

Természetesen Kata is könnyen boldogult Zsófival, jobbnál jobb képek születtek. A kamera szereti, ha valaki jókedvű és felszabadult. Mostanra Zsófi már Amerikában van és valószínűleg munkába is állt, amihez sok sikert kívánunk neki!

Egy kapcsolatért folyamatosan dolgozni kell!http://www.life.hu/atalakitunk/20140701-atalakit-a-jono-team-szules-utan-a-parkapcsolat-elenkitesere-vallalkozott-monika.htmlAz egész család együtt érkezett az átalakításra: Móni, a férje és 8 hónapos kisfiuk, Krisztián, aki már most egy igazi nőcsábász, legalábbis velem folyton kokettált. Bevallom, sikerrel. Teljesen elcsavarta a fejemet a kissrác. :-)ÁtalakítunkOrigoElőcsalogattuk Vikiből a szupermodellt!http://www.life.hu/atalakitunk/20140617-atalakit-a-jono-team-anne-hathawayre-hasonlit-a-noies-kisugarzasu-viki.htmlÉrdekes világban élünk. Már azelőtt ismerhetünk valakit az internetnek köszönhetően, hogy valaha is találkoztunk volna személyesen. Velem és Vikivel ez volt a helyzet, egészen addig, míg meg nem hívtam egy átalakításra a Jónő Teamhez!ÁtalakítunkOrigoEgy kis kényeztetés a tündéreknek is jár! http://www.life.hu/atalakitunk/20140603-atalakit-a-jono-team-eszter-hallasserultekkel-foglalkozik-es-most-megtalalta-a-stilusat.htmlEszter egy hivatásos tündér: szép, kedves, és az a munkája, hogy másokon segítsen. Mivel mi maximálisan hiszünk abban, hogy "jó tett helyébe jót várj", így nem is volt kérdéses számunkra, hogy ő lesz a vendégünk ezen a héten. Egy kis kényeztetés a tündéreknek is jár, nemde?ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.