Katalin régi barátnője, Jessica Hay azt mondta az Australia's New Day című újságnak, hogy a kis Györgynek hamarosan testvérkéje lesz. Korábban az OK! magazin írt az újabb terhességről. Mi meg szépen beszámolunk minderről neked, nehogy egyszer tényleg lemaradj/lemaradjunk a nagy hírről.

Ahogy a Life.hu is megírta, áprilisban még a Daily Mail közölte, hogy Vilmos elszólta magát és jön a következő baba. Májusban az OK! magazin hozta címlapon, hogy Katalin hercegnő gyermeket vár, sőt, rögtön kettőt, mert ikerlányokkal várandós. Most pedig egy egykori osztálytárs, Jessica Hay kotyogta ki, hogy úton van a kis Gyuri testvére. 

Forrás: AFP/Chris Jackson

A nő szerint néhány hét múlva bejelentik a nagy hírt. Addig is Cambridge hercegnője minden erejével azon van, hogy takarja egyre növekvő pocakját – állítja Jessica, aki szerint már látszódik a terhesség Katalinon: kerekebb az arca és sokszor ki van pirulva.

Szóval egyelőre figyelünk és várunk...György egyébként hamarosan egyéves lesz, nagy erőkkel szervezik születésnapi köszöntését.