Fonott frizurák ezerféleképp - így csinálják a világsztárok

frizura színésznő fonás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem unjuk a fonott frizurákat, a kánikulában pedig különösen praktikus ez a hajviselet. A sztárok is igyekeznek ötletesen variálni a fonott stílust, meg is mutatjuk, mennyire!

Praktikus, laza, mégis szexi - nemcsak mi, de a férfiak is rajonganak a fonott frizurákért, nekünk legalábbis ezt mondták. Idén nyáron a fonás minden létező fajtája hódít: készíthetsz fonott copfot vagy egy kis tincset, esetleg befonathatod az frizurádat úgy, ahogy van. A sztárok is imádják ezt a stílust - mi pedig szívesen lesünk el tőlük trükköket.

Marion Cotillard és Emma Stone Forrás: Northfoto

Ha szívesen készítenél fonott frizurát te is, tanulhatsz a Life.hu szépségszakértőjétől, Takács Nórától is, aki korábban már mutatott nekünk egy bájos, természetesen fonott frizurát:

Itt pedig meglesheted, hogyan készíts elegáns kontyot egy kis fonással megspékelve:

De nagy kedvencünk még ez a masnis fonás is:

Végül megmutatjuk, a világsztárok hogyan kísérleteznek ezzel a frizurával:

/1407/Fonot2014719114948Démoni ajkak, bubimánia - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140718-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-ashley-green-selena-gomez.htmlA világsztárok is inkább nyaralnak, minthogy a vörös szőnyegen parádézzanak. Akadtak, akik most döntöttek egy kisebb stílusváltás mellett, és azt is megtudtuk, milyen frizura a menő Hollywoodban. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--"Kiver tőle a víz!" - 10 idei nyári trend, amiről a pasiknak is megvan a véleményehttp://www.life.hu/trend/20140715-divat-es-a-ferfiak-pasik-mondjak-el-velemenyuket-2014-nyaranak-divatos-ruhairol.htmlGondolom, nem sokan vitatkoznának velem, ha azt mondom, mi nők inkább a nőknek, mint a férfiaknak öltözünk. Örömmel vásárolunk zsákruhákat, gyógypapucsot és festjük kékre a szempillánkat, mert ez a divat, a pasik meg békéljenek meg ezzel úgy, ahogy akarnak. 2014 nyarán is felbukkant jó pár extrém stílusirányzat - lássuk, mi a véleményük ezekről a férfiaknak.Trend--Divatmániások, ha összefutnak - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140711-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-kim-kardashian-kate-hudson-emma-watson.htmlA Párizsi Haute Couture divathét nemcsak bennünket, de a világsztárokat is megihlette: szinte az összes divatrajongó híresség tiszteletét tette a fények városában. Csinosak voltak, de lássuk, kik vizsgáztak a legjobban!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.