Hoppá! Shakira második babájával várandós?

Forrás: AFP/Odd Andersen -
Kolumbia terhesség Shakira Gerard Piqué Milan Piqué Mubarak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira és párja, Gerard Piqué második gyermeküket várják – legalábbis az egyik kolumbiai hírügynökség szerint. Csak nem Katalin hercegnővel együtt szül majd az énekesnő? 

Két szenzációs gólyahír is jutott erre a hétre. Ahogy a Life.hu beszámolt róla, Katalin hercegnő második terhességét már annyira biztosra veszik, hogy fogadni is lehet a leendő gyermek nevére. Most pedig itt az újabb meglepetés: állítólag áldott állapotban van Shakira is, három hónapos terhes – írja a latino.foxnews.com. A hírt egy kolumbiai hírügynökség, a Caracol Noticias is megerősítette.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Azután kezdtek a terhességéről pletykálni, hogy a kolumbiai énekesnő vasárnap a brazíliai focivébé záróceremóniáján tőle szokatlanul konzervatív ruhában lépett fel.

A pár szóvivője egyelőre nem kommentálta mindezt. Shakirának és a Barca sztárfocistájának, Gerard Piquének már van egy kisfia, Milan, aki 2013 januárjában született és egyszerűen nem tudunk betelni vele. Ha belegondolunk, hogy tovább bővül ez a szép kis család...:)

Shakira bombázó volt a záróceremónián - És a kis Milan is megmutatta, mit tudhttp://www.life.hu/news/20140713-shakira-bombazo-volt-a-zaroceremonian-es-a-kis-milan-is-megmutatta-mit-tud.htmlHatalmas buli volt a 2014-es focivébé záróceremóniáján. News--Nahát! Nem gondolkodik házasságon Shakirahttp://www.life.hu/intim/20140626-shakira-nem-gondolkodik-hazassagon-gerard-pique-focistaval.htmlAz énekesnő 2010-ben találkozott először Gerard Piqué focistával, akitől immár van egy másfél éves kisfia, Milan. Mégsem érzi, hogy házasodni kéne.Intim--Cuki fotón Shakira családjahttp://www.life.hu/csalad/20140616-shakira-csaladja-gerard-pique-es-milan-cuki-fotoja.htmlSzívmelengető családi fotóval köszöntötte fel a kolumbiai énekesnő gyermeke édesapját apák napja alkalmából.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.