Nagy Bandó András válás összeköltözés család titok humorista gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humoristának 44 év után ért véget a házassága, amikor kiderült, van egy eltitkolt gyermeke, akinek édesanyjával most már egy fedél alatt laknak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nagy Bandó András eltitkolt szerelme négy éve koraszülött kislánynak adott életet. Családja erről csak másfél éve szerzett tudomást, azóta nyíltan együtt lehet új családjával a humorista. Most először a Best magazinban mesélt élete legnehezebb időszakáról, válásról és újrakezdésről.

Bando.hu

„Két ember élt együtt 44 évet, és folyamatában vált bizonyossá, hogy akár összeillőek is lehetnének, mégsem passzolunk" – magyarázta Nagy Bandó, aki végre összeköltözött kislánya édesanyjával.

„Döbbenetes érzés tudni, hogy 66 éves múltam, és úgy tervezünk, mintha egy 36 éves férfi volnék. A kislányom tervekkel teli ifjonccá varázsolt" – mondta a humorista, aki elismeri, párja kitartásának köszönhető a mostani boldogsága. „Rita példátlanul kitartó volt, és nem kell mondanom, őrületesen szeret"- szögezte le András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.