Zséda szuperszexi ruhába bújt

Forrás: Zséda/Facebook -
Zséda szexi elegancia villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Zséda nem tartozik azok közé az énekesnők közé, aki lépten-nyomon közszemlére teszik bájaikat, ezúttal sikerült nagyon rafináltan szexi ruhába bújnia. 

Az énekesnő Facebook-oldalán találtunk rá az alábbi fotóra, amelyen Zséda egyszerre elegáns és villantásgyanús ruhácskában állt kamerák elé. Első látásra úgy tűnik, az énekesnő keblei bármikor kiszabadulhatnak a ruhából, de azért biztosak vagyunk benne, hogy Zsédával ez nem fordulhat elő.

Forrás: Zséda/Facebook

Emlékszel még?

Április végén Tóth Gabi került a címlapokra kínos villantásával. Hetekig találgattuk, hogy volt bugyi vagy sem az énekesnőn.
Monroe-ként pózol Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20140718-tatar-csilla-marilyn-monroe-s-parokaban-fotoztatta-magat.htmlMegosztó képet sikerült a Facebookra feltöltenie Tatár Csillának. A Mokka műsorvezetőjének fotója nem győzött meg mindenkit. TrendOrigoKomoly kártérítésre kötelezhetik Ördög Nóráthttp://www.life.hu/bulvar/20140718-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazolo-ordog-nora-tobbmillios-penzbuntetest-kaphat.htmlÁtadta az RTL Klub jogászának a TV2-höz átigazoló Ördög Nóra ügyét Kolosi Péter. A programigazgató szerint a történtek után nincs miről beszélniük a műsorvezetővel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍme, az első Instagram-fotóhttp://www.life.hu/news/20140717-az-elso-instagram-foto-4-eve-egy-labradort-abrazolt.htmlAz Instagramnak ma már több mint havi 200 millió aktív felhasználója van, de most megmutatjuk, hogy mi volt az első feltöltött fotón...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.