Cristiano Ronaldo mamája bevallotta: meg sem akarta szülni a fiát!

Fotó: Ian Hodgson -
spontán abortusz Cristiano Ronaldo anya terhességmegszakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupersztár focista édesanyja életrajzi könyvében vallotta be, szerette volna megszakíttatni a terhességét - ám az orvosok nemet mondtak a kérésére. Ám ekkor sem tett le borzalmas tervéről: alkohollal és túlzott edzéssel szeretett volna spontán elvetélni a rosszkor érkező Cristianót.

A szüleinket nem választjuk - és néha csak a véletlenen múlik, hogy "túléljük"-e ránk nézve káros cselekedeteiket. Így van ezzel az imádott Cristiano Ronaldo is, aki szerencsére nem a most megjelent életrajzi könyvből tudta meg, hogy édesanyja nem várta örömmel az érkezését, sőt, mindent megtett azért, hogy ne szülessen meg a ma már világklasszis focista.

Fotó: Ian Hodgson

A mama egy alkoholista férj oldalán érezte kilátástalannak a helyzetét - ezért érthető, hogy nehezen mondott igent a kis jövevényre, aki nyilván egykoron csak a terheit szaporította a nehéz sorsú asszonynak. Szerencsére sem az alkohol, sem a túlzásba vitt futás nem ártott a kis magzatnak, aki így megkapta a jobb élet esélyét - és ma ő édesanyja legfőbb támasza.

Jennifer Lopez smink nélküli szelfijét kisfia photobomboltahttp://www.life.hu/csalad/20140718-jennifer-lopez-smink-nelkuli-fotojat-az-instagramon-kisfia-photobombolta.htmlAz énekesnő kence nélküli önfotójába cuki kisfia, Max sétált bele. Nagyon helyes kis pasi!CsaládOrigoNagy Bandó András élete legnehezebb időszakáról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20140718-nagy-bando-andras-humorista-uj-csaladjarol-vallot-valasrol-gyermekrol-es-osszekotozesrol.htmlA humoristának 44 év után ért véget a házassága, amikor kiderült, van egy eltitkolt gyermeke, akinek édesanyjával most már egy fedél alatt laknak.Család--Ez a legszívszorítóbb történet, amit valaha hallottunkhttp://www.life.hu/csalad/20140717-a-gyaszolo-apa-photoshoppoltatta-elhunyt-kislanya-fotojat.htmlEgy apa idegen embereket kért meg, hogy photoshoppolják 6 hetes gyermeke fotóját, miután a kicsi meghalt.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.