Hivatalos fotó látott napvilágot a július 22-én születésnapját ünneplő kis György hercegről. Ha a pletykák igazak, a család jövőre már négyesben ünnepel, ám idén még hárman, no és persze a királyi famíliával partiznak. Kiderült az is, hogyan készülnek a szülinapra. 

Katalin és Vilmos izgatottan készülnek cuki gyermekük első születésnapjára. Hogy a világ is velük örülhessen, vadiúj fotót tettek közzé a kisfiúról, azaz az első, bizonytalan lépéseiről. A felvétel még július 2-án készült, amikor is a család a londoni természettudományi múzeumban a pillangókról nézett meg egy kiállítást.  

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/John Stillwell

A kép érdekessége, hogy megjelenése óta egyre többen öltöztetik apróságukat hasonló, csíkos, kantáros ruhácskába, nem hiába, ahogy édesanyja, Katalin, úgy a kis herceg is villámgyorsan stílusikonná vált. A kis György volt már az év legérdekesebb, majd legstílusosabb embere, a minap pedig a Vanity Fair címlapsztárja lett

És milyen buli jár egy ilyen híres emberkének az egyéves szülinapján? Nos, a palota szóvivője szerint intim, szűk körű ünneplés lesz, ahol a brit királyi családon kívül a Middleton famíla is ott lesz. Valószínűleg teapartit szerveznek a Kensington-palotában, de ha az idő engedi, az udvaron folytatódhat a buli. Károly herceg, azaz György nagypapája és Kamilla sajnos kihagyják a bulit, mert Skóciában vannak hivatalos úton.

A születésnap alkalmából egy kiállítás is nyílik a Buckingham-palotában "Royal Childhood", azaz királyi gyerekkor címen, ahol a királyi csemeték által használt játékok és ruhácskák lesznek kiállítva az elmúlt 250 évből.

/1407/Sosem201472112295

Ami pedig az ajándékokat illeti, a hírek szerint György apukája és anyukája nem szeretne túlzásba esni, így ruhákat és fából készült játékokat vettek a kicsinek.