Ilyen cuki még nem volt a majdnem egyéves György herceg

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/John Stillwell -
Katalin hercegnő járás portré Vilmos herceg György herceg brit uralkodóház születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos fotó látott napvilágot a július 22-én születésnapját ünneplő kis György hercegről. Ha a pletykák igazak, a család jövőre már négyesben ünnepel, ám idén még hárman, no és persze a királyi famíliával partiznak. Kiderült az is, hogyan készülnek a szülinapra. 

Katalin és Vilmos izgatottan készülnek cuki gyermekük első születésnapjára. Hogy a világ is velük örülhessen, vadiúj fotót tettek közzé a kisfiúról, azaz az első, bizonytalan lépéseiről. A felvétel még július 2-án készült, amikor is a család a londoni természettudományi múzeumban a pillangókról nézett meg egy kiállítást.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/John Stillwell

A kép érdekessége, hogy megjelenése óta egyre többen öltöztetik apróságukat hasonló, csíkos, kantáros ruhácskába, nem hiába, ahogy édesanyja, Katalin, úgy a kis herceg is villámgyorsan stílusikonná vált. A kis György volt már az év legérdekesebb, majd legstílusosabb embere, a minap pedig a Vanity Fair címlapsztárja lett.

És milyen buli jár egy ilyen híres emberkének az egyéves szülinapján? Nos, a palota szóvivője szerint intim, szűk körű ünneplés lesz, ahol a brit királyi családon kívül a Middleton famíla is ott lesz. Valószínűleg teapartit szerveznek a Kensington-palotában, de ha az idő engedi, az udvaron folytatódhat a buli. Károly herceg, azaz György nagypapája és Kamilla sajnos kihagyják a bulit, mert Skóciában vannak hivatalos úton.

A születésnap alkalmából egy kiállítás is nyílik a Buckingham-palotában "Royal Childhood", azaz királyi gyerekkor címen, ahol a királyi csemeték által használt játékok és ruhácskák lesznek kiállítva az elmúlt 250 évből.

/1407/Sosem201472112295

Ami pedig az ajándékokat illeti, a hírek szerint György apukája és anyukája nem szeretne túlzásba esni, így ruhákat és fából készült játékokat vettek a kicsinek.

Címlapsztár lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20140709-gyorgy-herceg-kerult-a-vanity-fair-augusztusi-cimlapjara.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg hamarosan egyéves csemetéje került a Vanity Fair augusztusi borítójára.Trend--Még nincs egyéves, de György herceg a mamáját és dédijét is leköröztehttp://www.life.hu/trend/20140624-gyorgy-herceg-a-legjobban-oltozott-kiralyi-hiresseg.htmlNemcsak a mindig stílusos anyukáját, Katalin hercegnőt előzte meg a kis György, hanem dédmamáját, Erzsébet királynőt is maga mögé utasította egy internetes szavazáson.Trend--Újabb magyar ajándékot kapott György herceg – megmutatjuk a kedves szuvenírthttp://www.life.hu/csalad/20140620-katalin-es-vilmos-fia-gyorgy-herceg-magyar-ajandekot-egy-babahordozot-kapott.htmlKatalin és Vilmos gyermekének személyre szóló babahordozót küldött a magyar gyártó, a Kékesi család. Vilmos levélben köszönte meg a kedves szuvenírt. Korábban pedig egy csodaszép magyar bölcsőt kapott a kis herceg.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.