Méregdrága ruhában zsűrizik Sarka Kata

Forrás: Sarka Kata/Facebook -
Sarka Kata szépségkirálynő Magyarország Szépe Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolckarátos aranyszálakat tartalmazó Náray-kollekcióban lép majd színpadra ma este a szépségkirálynő-választáson Sarka Kata. Hajdúné rögtön beleszeretett a különleges ruhába, Facebookján meg is mutatta. Hát nem okozott osztatlan sikert. 

Többszázezer fotintos ruhákban áll ma este a Magyarország szépe választáson a színpadra Sarka Kata. Két öltözékének értéke az egymillió forintot is meghaladja - tudta meg a Bors.

"A koronázáshoz viszont a kedvenc magyar tervezőm, Náray Tamás legújabb kollekciójából választottam. Nagyon szeretem a munkáit, nem ez az egyetlen darab a ruhatáramban, ráadásul ő tervezte a lányok nemzeti tour ruháit is" – áradozott a napilapnak Kata.

Forrás: Sarka Kata/Facebook

"Ez egy 30-as évek ihlette ruha, mely a korabeli luxust idézi. Kézzel horgolt, nyolckarátos aranyszálbeszövéssel. Ötven centiméter hosszú rojtok vannak rajta, melyek kézzel sodort selyemből készültek. Fantasztikusan áll Kata tökéletes alakján, és pontosan illeszkedik a kifinomult stílusához is" – "mutatta be" a ruhát a divattervező.

Drága ruha ide vagy oda, Kata ruhája nem győzte meg egyértelműen a kommentelőket. Volt, aki leginkább egy függönyhöz hasonlította az öltözéket, de olyan is akadt, aki nyomdafestéket nem tűrően fogalmazott a látottakkal kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.