Így védi meg Kim Kardashian és Kanye West kisbabájukat - elképesztő ötlet

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
bébiszitter baba kim kardashian biztonság dublőr gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő ötlet jutott eszébe a valóságshow-hős Kim Kardashiannak és férjének, Kanye Westnek, hogy megóvják gyermeküket.

Hosszú órákon át tartó castingon kiválasztották az egyéves kisbaba dublőrét és a bébiszitternek is kerestek egy hasonmást. Úgy gondolják, így megvédhetik gyermeküket a lesifotósok tolakodó kamerájától. Azért ez már mégiscsak túlzás, nem?

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Milliókat költött plasztikai műtétekre, hogy Kim Kardashianra hasonlítsonhttp://www.life.hu/trend/20140716-kim-kardashianra-akar-hasonlitani-egy-lany-aki-milliokat-koltott-plasztikai-mutetekre.htmlBántották az iskolában, ezért Claire Leeson úgy döntött, Kim Kardashianná operáltatja magát. Bizarr.Trend--Új lakás után néz Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/csalad/20140630-kim-kardashian-es-kanye-west-nagyobb-lakast-keres-new-york-ban.htmlKell a hely a háromtagú családnak, ezért újabb otthont keres magának a Kardashian-West páros.Család--Szőke lett egy napra Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20140626-kim-kardashian-szoke-hajjal.htmlÚjra kiszőkült a celebmami. De azért ne tessék megijedni.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.