Két vizslakölyökkel tréningezi magát az ikrekre Csézy

ikrek házasság Reflektor magazin Vizsla nászajándék Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő hamarosan oltár elé áll kedvesével, Lászlóval. A nászajándék már megvan: két huncut, életrevaló kölyök vizsla személyében. Csézyék ikreket szeretnének, így a blökiken kipróbálhatják a gyereknevelést.

Nem mindennapi nászajándékkal kedveskedett egymásnak Csézy és szerelme, László. Nem egy, hanem egyből két tündéri vizslával lepték meg magukat, akik a Fülöp és Pannika nevet kapták. A Life.hu azt is megírta, ki Csézy „gyerekeinek" apja: ő jóskutyánk, Mázli. A két eleven blöki a pár közelgő esküvőjét sem hagyja majd ki: a szűk körű, 16 fős polgári szertartáson ők is ott lesznek – mondta Csézy a Reflektor című műsorban, majd hozzátette, egy hét múlva már férjes asszony lesz.

Íme, Fülöp és Pannika Forrás: Facebook/Csézy

A nagyobb dínom-dánom pedig augusztus 13-án lesz Mezőkövesden, ahol a pár él. Csézy pasztellszínű virágot kért a vendégektől nászajándékba és saját tervezésű ruhában mondja ki az igent.

Az esküvő után pedig jöhet a gyerekvállalás: mivel László családjában volt már iker, így nagy az esély rá, hogy nekik is összejön. Nos, a két élettel teli, csibész kis vizslán most gyakorolhatnak egy kicsit.

Az énekesnő mögött kemény évek vannak. 3 évvel ezelőtt szerelme öngyilkos lett, tavaly márciusban pedig szeretett nagymamáját is elveszítette. A nehézségek ellenére azonban újra rátalált a szerelem.

A teljes interjút Csézyvel alább megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.