György herceget elbűvölik a pillangók - Újabb bájos fotók jelentek meg születésnapja alkalmából

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell -
fotó Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő születésnapi buli Vilmos herceg pillangók György herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos gyermeke július 22-én egyéves lett. Ennek alkalmából újabb hivatalos felvételeken csodálhatjuk meg a cuki herceget.

Ahogy a Life.hu is megírta, már György születésnapja előtt egy nappal nyilvánosságra hoztak egy fotót, amelyen a legifjabb brit trónörökös jár. A felvétel még július 2-án készült, amikor a család a londoni természettudományi múzeumban a pillangókról nézett meg egy kiállítást. Annyira szép ez a kisfiú!

Így változott egy év alatt György herceg - kattints IDE és nézegess további cuki fotókat róla galériánkban! Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/John Stillwell

Most pedig újabb két képet tettek közzé, amely ugyanott készült. Az egyik fotón a család a távolba mereng és érdeklődve néznek valamit, miközben Györgyöt anyukája fogja karjaiban.

Forrás: NORTHFOTO/Prensa Internacional/John Stillwell/Pool

A másikon pedig Katalin ölében ül, miközben az édesapja, Vilmos kézfején lévő pillangót próbálja elérni.

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell

A hercegi pár közleményben köszönte meg a sok jókívánságot, amelyet a kis herceg születésnapja alkalmából kaptak. Úgy fogalmaztak: szeretnék megragadni az első születésnapot arra, hogy mindenkinek megköszönjék a Györgynek és családjuknak szóló meleg és nemes lelkű jókívánságokat, amelyek otthon és a tengerentúlon is áradtak feléjük, bármerre is jártak – írja az MTI.

Ahogy már beszámoltunk róla, ma születésnapi bulit, afféle teapartit tartanak Györgynek a Kensington-palotában. A díszvendég a dédnagymama, II. Erzsébet brit királynő lesz.

Vilmos rugdalózóban a néhai Diana karjaiban - Sosem látott családi fotók a brit uralkodóházról, amelyeket IDE kattintva tudsz megnézni!

Ilyen cuki még nem volt a majdnem egyéves György herceghttp://www.life.hu/csalad/20140720-katalin-es-vilmos-gyermeke-julius-22-en-egyeves-lesz-mar-most-stilusikon.htmlHivatalos fotó látott napvilágot a július 22-én születésnapját ünneplő kis György hercegről. Ha a pletykák igazak, a család jövőre már négyesben ünnepel, ám idén még hárman, no és persze a királyi famíliával partiznak. Kiderült az is, hogyan készülnek a szülinapra. Család--Címlapsztár lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20140709-gyorgy-herceg-kerult-a-vanity-fair-augusztusi-cimlapjara.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg hamarosan egyéves csemetéje került a Vanity Fair augusztusi borítójára.Trend--Újabb magyar ajándékot kapott György herceg – megmutatjuk a kedves szuvenírthttp://www.life.hu/csalad/20140620-katalin-es-vilmos-fia-gyorgy-herceg-magyar-ajandekot-egy-babahordozot-kapott.htmlKatalin és Vilmos gyermekének személyre szóló babahordozót küldött a magyar gyártó, a Kékesi család. Vilmos levélben köszönte meg a kedves szuvenírt. Korábban pedig egy csodaszép magyar bölcsőt kapott a kis herceg.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.