Maradj a barna hajnál, Kata!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata frizura Facebook barna szőke kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookjára töltött fel szőke hajjal pózolós fotót Sarka Kata. A kommentelők egy részének nem esett le azonnal, hogy Kata csupán parókát próbálgat.

Megosztotta a kommentelőket Kata "új" hajszíne. Sokan mindenféleképpen odavannak Katáért, mások azonban hiába van szó a kedvencükről, kritikát fogalmaztak meg az új hajszínt illetően.

Forrás: Sarka Kata/Facebook

Volt, aki egyenesen azt írta, borzalmas a szőke, Kata pedig úgy néz ki vele, mint Bea asszony. A barnapártiak győztek, Kata reggel új posztot tett fel, hogy marad az eredeti hajszínénél. Szóval nyugi van! :)

Méregdrága ruhában zsűrizik Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20140720-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-versenyen-naray-ruhaban-zsurizik.htmlNyolckarátos aranyszálakat tartalmazó Náray-kollekcióban lép majd színpadra ma este a szépségkirálynő-választáson Sarka Kata. Hajdúné rögtön beleszeretett a különleges ruhába, Facebookján meg is mutatta. Hát nem okozott osztatlan sikert. TrendOrigoKislányával pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20140327-sarka-kata-es-kislanya-noemi-kislanyaval-noemivel-bikiniben-pozol.htmlFacebookra posztolt fotójának tanúsága szerint alig várja a nyarat Sarka Kata. TrendOrigoDögösen partizik Sarka Kata és Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20140320-glamour-gala-igy-partizik-sarka-kata-es-dukai-regina.htmlA hazai sztárvilág zöme megmutatja magát az idei Glamour gálán. Sarka Kata és Dukai Regina igen szexisre vették a figurát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.