Hisztérikusan félti kislányát Kóbor János

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Kóbor János Omega apaság hisztéria féltés rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega frontembere 63 évesen vált másodszor apává és minden percben retteg, lányát nehogy valami baj érje.

Kóbor János és lánya, Lénácska imádják egymást, a zenész pedig a széltől is óvja a kicsit – írja a hot! magazin.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Annyira tudok érte aggódni, hogy ha például már tíz perce itthon kellene lennie a bébiszitterrel, de még nincs, máris kocsiba pattanok,és a keresésükre indulok!" – mondta a lapnak Kóbor János.

Íme, az első fotó Bárdosi Sanyiék kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20140724-bardosi-sandor-birkozonak-es-parjanak-ildinek-kisfia-lesz-akirol-az-elso-ultrahangos-felvetelt-is.htmlBárdosi Sándor családjában nagyon ritka a lány, ezért ő első gyermekének kislányt szeretett volna. Párja, Ildikó azonban az ultrahang-felvétel alapján fiút vár. Család--Történelmet írt első születésnapján a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20140723-katalin-es-vilmos-gyermeke-gyorgy-herceg-tortenelmet-irt-elso-szuletesnapjan.htmlElőször fordult elő a brit uralkodóház történetében, hogy a leendő trónörökös első születésnapján mindkét szülője ott lehet. Közben kiderült az is, születése óta csaknem 50 országból küldtek ajándékot György hercegnek. Nem is rossz ahhoz képest, hogy most volt még csak egyéves. Család--Ha apám börtönbe került, én is oda kerülök?http://www.life.hu/csalad/20140722-ezt-erzi-a-gyerek-amikor-apja-bortonbe-kerul.htmlSzégyen, harag és kínzó kérdések kavaroghatnak azokban a gyerekekben, akiknek szülei sajátos módon esnek ki a családi rendszerből – akik bűnt követtek el és rács mögé kerültek.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.