Egyedülálló anyaként neveli kislányát - Íme, a Szulejmán Hürremjének igazi arca

Forrás: Instagram/Meryem Uzerli -
családanya Szulejmán (sorozat) Meryem Uzerli terhesség Hürrem vetélés megcsalás egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy sikerű török sorozatban a kemény Hürrem szultánát alakító török-német színésznő, Meryem Uzerli a való életben egy bűbájos teremtés, aki most minden idejét nemrég világra jött kislányának szenteli.

Meryem Uzerli Németországban született 1983-ban. Édesapja török, édesanyja pedig német. Leghíresebb szerepe kétség kívül Hürrem szultána a Szulejmán című, hazánkban is nagyon kedvelt sorozatban.

Forrás: Instagram/Meryem Uzerli

A forgatás miatt otthagyta Németországot is. 2013-ban azonban kiszállt a sorozatból egészségügyi okokra hivatkozva, karakterét a 103. epizód után Vahide Perçin veszi át. Később kiderült, úgynevezett kiégési (burnout) szindrómától szenvedett.

Egy Can Ates nevű gazdag török férfival járt sokáig, de amikor a színésznő megtudta, hogy a pasi megcsalja őt, szakítottak. Közben Meryem rájött, hogy babát vár tőle.

A színésznő kismamaként is gyönyörű volt Forrás: Instagram/Meryem Uzerli

A férfi azt akarta, hogy vetesse el, de a színésznő úgy döntött, egyedül is vállalja a kicsit. A kislány, Lara 2014-ben született meg, aki egy bűbájos teremtés.

Forrás: Instagram/Meryem Uzerli

Megismernéd közelebbről a Szulejmán szívtipróját, Bali béget is? Katt IDE, és nézegess szexi képeket róla!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.