Sárga fátyol, csillogó ruha: férjhez ment a Sakáltanya főszereplője

fátyol menyasszonyi ruha házasság Piper Perabo Sakáltanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földig érő sárga fátyollal a fején és hosszú ujjú, ezüstpikkelyes menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent Piper Perabo, a Sakáltanya főszereplője.

37 évesen ment férjhez Piper Perabo, akit a Sakáltanya című filmből ismerünk a legtöbben. A férj az 51 éves Stephen Kay, aki a Kettős ügynök című sorozat producere és rendezője. Az érdekesség ebben annyi, hogy a sorozat főszereplője Piper Perabo. A pár 2013 szeptemberében jegyezte el egymást, akkor azt nyilatkozták, mennyire boldogok (naná!). Amúgy nemcsak a menyasszony ruhája elképesztő, a vőlegény háromrészes kék öltönye, cipzáras nadrágszára és bakancsa is megér egy pillantást.

Piper Perabo 2013-ban Forrás: AFP

Így lehetsz divatos menyasszony 2014-ben

Míg 2013-ban itthon még mindig a feketével kombinált kreációk közül válogattak a különleges ruhákra vágyó menyasszonyok, addig a világsztárok rózsaszín ruhakölteményekben mondták ki a boldogító igent. Idén már Magyarországra is betört a rózsaszín uralma. A 2014-es menyasszonyi ruha trendekről itt olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.