Friss fotók: Mila Kunis már nagyon terhes, Zoe Saldana még nem annyira

Forrás: Northfoto, AFP -
fotó Mila Kunis pocak terhes Zoe Saldana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig szeretjük tudni, hogyan gömbölyödik az éppen babát váró sztárkismamák pocakja. Most Mila Kunisról és Zoe Saldanáról is friss fotók készültek.

Mila Kunis, akire szerintünk nagyon hasonlít Magyarország legszebb lánya, májusban jelentette be hivatalosan, hogy babát vár szerelmétől, Ashton Kutchertől. Ugyan a szülés dátumát nem árulta el, a minap hatalmas hassal fotózták.

Forrás: Northfoto, AFP

Ma már azt is tudjuk, hogy a kispapa nem lehet bent a szülőszobában, mert Mila nem szeretné, ha szerelme látná, ahogy szétszakad a hüvelye... ööö. Reméljük, Zoe Saldana engedékenyebb lesz a férjével. A színésznő nemrég adta a világ tudtára, hogy ikreket hord a szíve alatt. A róla készült legfrissebb fotókon már az is látszik, milyen szépen gömbölyödik a pocakja. Előtte azonban készült róla néhány meztelen fotó a Women's Health UK magazin számára, amelyben a testével való kapcsolatáról nyilatkozott.

Forrás: Women's HealthUK

Mila Kunis: „Soha nem akartam megházasodni"http://www.life.hu/csalad/20140708-mila-kunis-soha-nem-akart-meghazasodni.htmlA színésznő a W magazin hasábjain vallott „élete szerelméről" és a közelgő esküvőről.CsaládOrigoKerekedik Mila Kunis pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20140326-mila-kunis-amerikai-szineszno-terhespocakja-egyre-kerekedik.htmlBár próbálja elrejteni a kíváncsi tekintetek elől, a szemfüles fotósok azonnal kiszúrták a színésznő szépen kerekedő pocakját.Család--Az Avatar sztárja, Zoe Saldana két babát hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20140725-zoe-saldana-az-avatar-sztarja-ikreket-var.htmlA színésznő és férje, akivel egy éve házasok, ikreket várnak – tudta meg az Eonline.com. Gratulálunk a párnak!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.