fashion week stílus testfestés tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet ezüst vagy arany, a fémes ékszerek halmozása jó ideje trendi, még a legnagyobb melegben is. Odavagyunk a szép bizsukért és persze az ékszerekért is, ám a forróságban még ezek is melegítenek. Valószínűleg ebből kiindulva született meg 2014 új őrülete: a fémes ékszertetoválás. 

Tavaly a naptetkó volt a mánia, bár mi kicsit cikinek tartottuk a többnyire szeméremdombokra és a cikik közelébe készített "testdíszeket". Az idei trend már sokkal igényesebb, sőt mi több, amikor először megpillantottuk ezeket a gyönyörű tetoválásokat, még jobban beleszerettünk a fémes színekbe. Meg persze a tetoválásokba.

/1407/Gy_ny2014731131737

Nemcsak a fesztiválok sztárja lehet az arany és ezüst ékszerekre megszólalásig hasonlító tetoválás. A hétköznapokra vagy különleges alkalmakra is jól jöhet egy gyűrű-, bokalánc-, nyaklánc- vagy karkötő-tetoválás. Persze ha a nyakadra vagy a hátadra szeretnél egy metálos motívumot, az is megoldható - Alessandra Ambrosio modell az idei Coachella fesztiválon viselt arany és ezüst tetkót a karjain, Amanda Schull pedig Instagram-oldalán mutatta meg új szerzeményét. A leheletvékony nyakláncoktól a többsoros ékszerekig mindenre gondoltak a tervezők, és csak rajtad múlik, mennyire mész el extrém irányba.

Forrás: Northfoto, Instagram/Amanda Schull

Hol szerezd be?

Egyelőre a hazai üzletekben még nem leltünk hasonlót, de mi itt és itt találtunk csodás darabokat, ha online rendelésen töröd a fejed. A dolog épp úgy működik, mint a gyermekkorunkból ismert matricatetoválások. Egy matrica négyezer forinttól indul, és körülbelül négy-hat napig marad a bőrön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.