Édes családi fotóval cáfolja becsődölt házasságát Beyoncé

Forrás: Instagram / Beyonce -
fotó házasság válság válás családi fotó Jay Z Beyoncé Blue Ivy Carter Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kép milliószor többet mond, mint ezer szó. Beyoncé is így gondolta: gyönyörű fotóval cáfolja a házassága végéről szóló pletykákat.

Hónapok óta Beyoncé és Jay Z válásától hangos a külföldi sajtó. A világ legbefolyásosabb celebpárjáról először akkor derült ki, hogy valami valószínűleg nincs rendben köztük, amikor Beyoncé húga a MET-gála után egy liftben nekiment Jay Z-nek. A történetet azóta megmagyarázták, de a bulvármédia nem nyugszik, máris az évtized válásáról beszél mindenki. A legutóbbi információk szerint Beyoncé már lakást keres magának.

Koncert alatt Forrás: Instagram / Beyonce

Bár a pár amúgy folyamatosan együtt van: közös koncertkörútjuk állomásai között a tengerparton pihennek kislányukkal, Blue Ivyval. Tudjuk jól, nem zörög a haraszt...
Beyoncé egyébként nem először üzen a közösségi médián keresztül, általában az Instagramon és általában édes családi fotókkal teszi mindezt. Most is.

A kép, amiről mindenki beszél Forrás: Instagram / Beyonce

Beyoncénak van a legjobb bikinialakja, J.Lo csak a másodikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140729-a-sztarok-kozott-a-legszebb-alakja-beyoncenak-van-es-jennifer-lopez-a-masodik.htmlKiderült, az énekesek között kinek van a leginkább strandkompatibilis teste. Nem mondjuk, hogy túlságosan meglepődtünk a felmérés eredményén.Ez Zsír!--Beyoncé kihagyta Kim Kardashian esküvőjét, mert ciki volt neki?http://www.life.hu/bulvar/20140728-beyonce-es-jay-z-kihagyta-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojet.htmlAz évszázad esküvőjének nevezik Kim Kardashian és Kanye West szerénynek éppen nem mondható menyegzőjét, amelyet a baráti pár, Beyoncé és Jay Z kihagytak. A legújabb pletykák szerint azért, mert túl ciki volt nekik... vagyis Beyoncénak.TV + Bulvár--Mi köze Beyoncénak A szürke ötven árnyalatához?http://www.life.hu/bulvar/20140720-a-szurke-otven-arnyalata-traileret-posztolta-instagramjara-beyonce.htmlNos, arról még most sem szól a fáma, hogy lesz vagy nem lesz szex A szürke ötven árnyalatában, de azt sejteni lehet, hogy a nagysikerű könyv filmadaptációjához köze lesz Beyoncénak is... Hogy miből? Az énekesnő az Instagramján osztotta meg a készülő mozi trailerét. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.