Megdöbbentő tényre jött rá a kislány – szinte sokkot kapott

testvér hiszti kislány sírás felnőtt sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas hisztit csapott Sadie, amikor megtudta, hogy cuki kistestvére egyszer felnő.

Sadie szerette volna, ha kistestvére mindig csöppség marad, amikor rájött, hogy ez nem lehetséges, hatalmas hisztit csapott és ömlöttek a krokodilkönnyei. A kislánynak tudja, hogy hiányozni fog neki az apróság mosolya, de az is lehet, hogy attól rettent meg, hogy testvére felnő és akkor már nem ő lesz a nagytestvér.
A sírós-rívós ölelgetős videót itt nézheted meg:

Három recept grillezéshez – a legfinomabb falatok nyárestékrehttp://www.life.hu/csalad/20140617-harom-recept-grillezeshez-a-legfinomabb-falatok-nyarestekre.htmlVégre itt a grillszezon – a kellemesen hűs estéken jólesik néhány finom falat egy-egy pohár pincehideg bor mellé. Ha grillpartit szervezel vagy csak otthon grilleztek a pároddal, ezekkel a receptekkel semmiképpen nem foghatsz mellé. Íme, a Life.hu kedvencei.CsaládOrigoFriss fotók: Mila Kunis már nagyon terhes, Zoe Saldana még nem annyirahttp://www.life.hu/csalad/20140729-mila-kunis-szineszno-es-zoe-saldana-szineszno-megmutatta-terhespocakjat.htmlMindig szeretjük tudni, hogyan gömbölyödik az éppen babát váró sztárkismamák pocakja. Most Mila Kunisról és Zoe Saldanáról is friss fotók készültek.Család--Egyedülálló anyaként neveli kislányát - Íme, a Szulejmán Hürremjének igazi arcahttp://www.life.hu/csalad/20140725-a-szulejman-sorozat-hurrem-szultanaja-meryem-uzerli-egyedul-neveli-kislanyat.htmlA nagy sikerű török sorozatban a kemény Hürrem szultánát alakító török-német színésznő, Meryem Uzerli a való életben egy bűbájos teremtés, aki most minden idejét nemrég világra jött kislányának szenteli.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.